2007-07-23

Men ryck upp mig, vettja!

Jag har aldrig varit med om maken till olust att skriva. Men vad gör man? Inget särskilt har hänt, vi åker vanligtvis och badar på morgonen, tidigt innan både simskola och de som fixar den stora poolen har kommit igång. Detta betyder att vi har båda lekpoolerna alldeles för oss själva och kan leva rövare bäst vi vill. Och det gör vi (i alla fall Grabbarna Grus).

Regnperioden verkar ha kommit igång ordentligt här nu, så framemot eftermiddagarna så mulnar det på, åskan mullrar och blixtrarna gör som blixtar brukar, dvs blixtrar.

Sen kommer det ett hällregn utan dess like, vinden sliter i träden och slår sönder många blommor i träd, buskar och rabatter. Vi har inte sett något hagel ännu, men igår var det tydligen dryga centimeterstora hagel någonstans inte så långt härifrån. Aldrig att vi får någon riktig action...

Annars händer inget särskilt, jag stryker idag och det är lika roligt som vanligt.
God kväll.

Andra bloggar om:
, , och .

3 kommentarer:

Matildas fikarum sa...

Äh, inte orkar man alltid ha nåt att komma med.

Simma lugnt!

Desiree sa...

Du ska se att skrivkrampen släpper så småningom. Det ska ju vara kul att blogga och inte ett måste. Det är det viktigaste. Ni verkar ju ha ett jättebra badställe. Ligger det inom bostadsområdet där ni bor?

Victoria sa...

Desirée: Jepp, det ligger i vårt område, så det är bara de som bor här som får vara här. Man får visa passerkort och hela köret...