2007-07-28

Några utlandssvenskar värda att besöka!

Jag har ändrat i listan bland mina favoriter (se längre ner till höger!) - tänkte den här gången slå ett slag för andra utlandssvenska tjejer (ja så är det faktiskt. Jag har inte hittat någon kille som jag fastnat för. Har ni några förslag så tas de tacksamt emot!) som skriver blog på nätet.

Just nu är det kanske inte värsta högtrycket på alla sidorna, men man får betänka att det är sommar och flera av dem är "hemma" i Sverige och hälsar på familj och vänner.

De är alla begåvade skribenter, var och en på sitt sätt. Besök dem! Läs och förundras! Lägg in dem bland DINA favoriter!

Det är en order.

Andra bloggar om:
, och .

7 kommentarer:

Sporty Spice sa...

Jag håller med, det finns verkligen jättemånga duktiga utlandstjejbloggare. Själv läser jag Pontus Höök (fotograf för bla Aftonbladet och en av mina kollegor) som bor i New York med fru och dotter. www.pontushook.blogspot.com.

Sporty Spice sa...

Glömde tipsa om en annan favvokille. Mitt liv i exil av Silverfisken. www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.394

Annie alias UFOt sa...

Åh, nu får jag prestationsångest ;-)

Faktiskt även av den anledningen att jag hållt på att blogga i nästan två år nu, men FORTFARANDE INTE har lyckats ta mig samman och exekvera en lista över mina egna favoritbloggar....det är väl för att det är så många (och främst rör det sig om tjejer, jodå...) som jag ser det som ett i princip oöverstigligt projekt ;-)

t & t sa...

Det verkar vara mest tjejer som är utlandsbloggare. Själv har jag "bara" hållit på sen December 2006. Det är ett kul sätt att berätta vad jag gör och det är även kul att läsa om andra, hur dom har det.

Camilla sa...

Hej! Jag vill tipsa om adlibris.com där du kan köpa mp3böcker och ladda ner direkt.
Kram på dej

Petra H sa...

Det har slagit mig också att det [nästan] bara är tjejer som bloggar - eller iaf när det gäller utlandssvenskar... Märkligt! Det är dock ganska många av mina killkompisar som gillar att läsa min blogg, men det är ytterst sällan som de kommenterar.

Uffe sa...

Jag läser en del utlandsbloggar och tänkte att det finns en del där ute som snusar och jag själv som bott utomlands köpte mitt snus via http://www.snus-online.se och det funkar skitbra, färskt snus direkt! Tack för mig /Leif