2007-08-17

Fredag och dags för en pratblog igen!Andra bloggar om:
, , och .

5 kommentarer:

Sarahs sida! sa...

Halloj!
Nu var det svårt att höra vad du sa igen, och inte blev det bättre av en ylande busunge som ville kolla något annat... Annars var det kul att höra från dig igen!!
Kram!

Desiree sa...

Låter som en härlig semester. Ni verkar ha hunnit med massor! Kul att testa på nya nöjesparker. Snart kan du skriva en rescention om alla nöjesparkerna ni varit på och ge betyg.

Åh så synd att båder frys och kyl pajade. Inte kul att behöva slänga en massa. Har ert nya IKEA öppnat förresten? Har du hunnit gå dit och kolla?

Ha det bra.

Victoria sa...

Desiree: Nej, de har inte öppnat än, det verkar som om det ska bli i oktober någon gång. Rykten säger att det blev något fel med byggtillstånd eller något sådant, så alltihop blev försenat. Men när det öppnar kommer jag att vara stammis där!! ;o)

Ida in Québec sa...

Hej!! Vad kul med pratblogg igen!

Det låter helt fantastiskt med alla nöjesparker ni har varit på - jag älskar ju att åka berg-och-dalbanor men det var länge sedan jag var någonstans och åkte något. De har en stor park i Montreal men den har jag aldrig besökt... det får väl bli när Bailey boy är lite äldre.

Och du var så himla söt i pratisen idag (fast du är alltid söt!) - har du gjort något annorlunda med håret? Eller annorlunda smink?

kraaam!

Camilla sa...

Roligt att följa din pratblogg, dock är de svårt att höra vad du säger, så jag tittade inte förrän nu, mitt i natten när här äntligen är tyst ;) En fråga bara. Varför delar dom på klasserna varje år ??