2007-09-26

Dancing with the stars

Årets "Dancing with the Stars" har återigen börjat. I tisdags var det premiär med damernas dans, igår var det herrarnas tur. Ikväll får vi veta vem som blir den första som åker ut.

Några av de tävlande i år är:

Melanie Brown, en av Spice Girls

Sabrina Bryan, en av The Cheetah Girls

Helio Castroneves, IndyCarförare, har vunnit Indianapolis 500 två gånger

Jennie Garth, skådespelare i serien "Beverly Hills: 90210"


Floyd Mayweather, WBC Super Welterweight Boxing Champion


Wayne Newton, Sångare och underhållare i Las Vegas, "Mr. Las Vegas"


Jane Seymour, Bondbrud och skådespelerska i serien "Dr Quinn, Medicine Woman"


Mark Cuban, oerhört rik entreprenör, ägare av basketbollaget Dallas MavericksAlla bilder är från ABC.com

Andra bloggar om:

3 kommentarer:

Desiree sa...

Det är kul att se hur duktiga de blir när de dansar. Men jag tycker inte riktigt att programmet är lika kul här i USA eftersom jag inte känner till de flesta på samma sätt som ställe upp jämfört med samma program i Sverige. Kul därför att du presenterade några av dem här. Hade jag bara sett ansiktena och namnen hade jag inte känt igen majoriteten av dessa.

Petra H sa...

cexgmniOh titta, Dr Quinn är med!! Jag tycker att Jane Seymour är sååå vacker, har gillat henne sedan jag såg Krigets vindar eller var det i Krig & hågkomst som hon spelade Nathalie (har för mig att de bytte skådis mellan serierna).
Har aldrig riktigt följt ngt dansprogram men jag har många kompis som älskar BBCs version Strictly come dancing eller vad det nu heter (vi har BBC 1 och 2 i Bryssel).
Förresten, jättefint skafferi - organisering av skåpen borde man göra oftare...

Annika sa...

Jag missade "herrarnas" igår, men spelade självklart in det på Tivo eftersom jag är erkänd TV-freak (Ähuum). Av tjejerna gillade jag Jane Seymour bäst. Precis som Petra tycker jag att hon är så sagolikt VACKER!!! OCh som hon kunde dansa, där syntes ballerina-talangerna tydligt.