2007-09-14

Darth Vader

Glömde ju skriva att jag också har påbörjat min Halloweenkostym: jag köpte en lång svart mantel, a la Darth Vader. Jag tar den på mig, väser så där som han gör när han andas och när jag går sjunger jag

dam-dam-dam-dam-da-dam-dam-da-daaam
(ja ni vet den onda melodin från Star Wars...?)

Killarna är inte särskilt impade, kan tilläggas.

Andra bloggar om:
, och .

5 kommentarer:

Desiree sa...

Du får abolut ta och filma hur du övar inför halloween med din dräkt och ditt väsande. Tror absolut att du skulle pigga upp en hel del av oss bloggare på det viset.

JaCal sa...

Oj oj - måste klura ut min kostym... har varit clown och fånge de senaste åren (får inte vara för läskigt för våra är ju rätt små)... VAD ska jag hitta på i år?

eastcoastmom sa...

Kul! Vi ska kolla Halloween-dräkter imorgon söndag på Target. För en gångs skull tänker jag vara ute i god tid.

Johanna sa...

Oj,oj,oj vad ni är ute i god tid för Halloween! Vilken helg är det Halloween firas i USA? Själv har jag funderat ut vad jag ska vara och kollat efter kläder och accessoarer på nätet; jag tycker jag är ute i väldigt god tid! Eftersom jag fyller 30 i slutet av oktober så ska jag ha 30-års fest med Halloween-tema. Har tänkt vara djävul. Eftersom jag (liksom du) tycker om att göra egna smycken så vill jag gärna göra ett eget smycke att ha på mig på festen - men vad passar bra att ha när man ska klä ut sig till djävul? Har du några förslag?

Victoria sa...

Desirée: Hm, det där med filmandet får jag allt fundera lite på. Jag vill ha kvar liiite respekt hos mina läsare... ;o)
Jacal: Det finns sjuksköterskedräkter har jag sett - det gillar nog din man... hehe!
Eastcoastmom: På Target köpte vi våra också, de har rätt mycket att välja på! Skriv gärna om vad ni hittade, jag är nyfiken!
Johanna: Det är den 31:a oktober, samma som i Sverige vad jag förstår. Vad gäller smycken så tror jag att rött och svart vore passande, kanske dödskallar...?