2007-09-06

Ommöblering, Dag 2

Dagen började på allvar klockan nio, när jag skulle tvinga in två extremt motspänstiga madrasser i varsin sopsäck. Man behöver inte slänga ut dyra pengar på kort på gymmet folks, det är bara att ta en brottningsmatch med en tjock skumgummimadrass! Sen flyttar jag några flyttkartonger med böcker från Långs garderob till garderoben inne i TV/gästrummet. Problemet är att det inte får plats lika många i den garderoben, så nu har jag tre kartonger som inte har något hem.

Nu börjar det gå trögt. Det är roligare att flytta möbler över halva huset, då ser man att det verkligen händer något. Men det här finliret, flytta några böcker hit, bära lite kläder dit, det är så astrist! Det känns som om jag inte kommit någonstans de här senaste timmarna. Suck.

--- lite senare ---

Nu har killarna kommit hem så nu blir inget mer gjort idag. Jag hann i alla fall flytta en hel del böcker och så flyttade jag in alla Långs kläder i hans nya garderob. Alltid nåt.

PS. Det finns en hel del nya kort i fotodagboken, både under augusti och september!

Andra bloggar om:
, och .

3 kommentarer:

Annie alias UFOt sa...

Jag vet precis vad du snackar om. Det var riktigt kul att inreda vår nya bostad, testa olika lösningar för var möbler skulle stå och sånt, men att pilla in böcker i bokhyllor och handdukar i skåp, det är så trist att klockorna stannar.

Har fortfarande några kassar som står mitt på golvet i arbetsrummet, det känns som om de stirrar surt på mig varje gång jag går förbi, men jag kan liksom inte förmå mig att tömma dem...

Vad lustigt att du skrev om att träna med stor skumgummimadrass. Vi har en sådan här hemma, den ska slängas, men jag kanske ska spara den i träningssyfte?!?
;-)

Sarahs sida! sa...

Som du stretar! var det inte längr sedan det var EFIT...?
Kram S

Hillamanilla sa...

Hejsan
Jo det är roligt att möblera om, man blir så nöjd. Till nästa gång.
Roligast om man få flytta oxå, förr blev det ca vart 4 år. Så det sitter i, så det börjar rycka i ryggen nu. Men det här skall vara vårt sista ställe??
Hösthälsningar/ Anita Magdalena