Alltså - jag gillar ägg.
Ordentligt kokta eller stekta kan de vara riktigt goda.
Men alltså, råa ägg är ju verkligen hur äckligt som helst.
Ni ser de där vita grejorna där på sidorna? Vad ÄR det egentligen?? Jag försöker alltid ta bort dem när jag knäcker ett ägg.
Både killarna och J gillar sina ägg löskokta eller endast stekta på ena sidan och då blir ofta är även vitan lite rinnig. Jag kan knappt titta på när de äter, då mår jag illa.
Jag vet - jag är tramsig.
Andra bloggar om:
ägg, äggula och äggvita.
4 kommentarer:
Nej, du är inte knasig. Jag måste också ha mina ägg antingen helt kokta eller stekta. Inget rinnande för mig heller. :)
Jag har börjat gilla löskoka ägg (men vitan ska inte vara alltför rinnig) - fransmännen äter det så, "oeuf à la coque" (ägg i skalet typ) och doppar brödbitar i ägget, det är faktiskt gott!!
Jag tror att det är en slags snoddar som skall hålla gulan på plats. Det är som bekant den som kycklingen skulle leva av. Om nu tuppen hade fått komma till!
Jag vet vad de liknar *fniss* ;)
Skicka en kommentar