2007-10-04

Klippning och bullar

Tack för alla gulliga kommentarer på inlägget nedan, jag ska kolla efter lite bilder som jag kan ta med mig - om jag nu kommer iväg vill säga. Lill vaknade i morse med halsont och lite feber, så han är hemma med mig idag. Kanske jag kan ta med honom i morgon, med sitt Nintendo DS och lite mutgodis kanske han kan stå ut medan jag klipper mig...? J sa imorse att jag kanske skulle RINGA och boka om. Ha ha, han ju så rolig. NOT. Han vet ju att jag har panisk skräck för att ringa någonstans. Så det måste ordna sig på något sätt.

Blev uppmärksammad på att det ju var kanelbullens dag idag, så Lill och jag har bakat bullar här hemma. Jag hade några paket svensk torrjäst som G var så snäll och köpte till mig sist vi var i Sverige (jag tänkte inte alls på det och hade blivit utan om hon inte köpt åt mig) men ingen kardemumma. Jag hoppas att det blir bra ändå. Eftersom jag gillar vaniljfyllning mer än smörsockerochkanelgeggan, så blev det så idag, fast i ett svagt ögonblick pudrade jag över kanel OCKSÅ, så nu blev det smör/socker/vaniljsocker/kanelgegga i de här bullarna. Det kan ju bara inte gå fel!

Igår var jag på Michaels och köpte julgransprydnader. Jodå. I vår gran har vi bara vita och silvriga saker, och nu hittade jag faktiskt många nya som vi inte hade sedan tidigare. Skönt att kunna plocka åt mig vad jag ville ha innan det blev sådär utplockat som det var förra året, när jag tyckte att jag var ute i god tid men egentligen var alldeles för sent ute.
Jag köpte också en Halloweenskylt med en spindel på och texten "Trick or Treat", som vi snart ska sätta upp på framsidan. Killarna ser fram emot Halloween som galna, de pratar med om det än om vår stundande Orlandoresa, vilken jag kommer berätta mer om i ett senare inlägg.

Andra bloggar om:
, och .

4 kommentarer:

Fundersam Cecilia sa...

Vad konstigt.Jag uppdaterade min blogg och gjorde det tydligen samtidigt som dig såg jag på Tjejblog.Lite lustigt.Hoppas det går bra med klippningen i morgon.
Kanelbullens dag har jag firat idag och det var riktigt mumsigt även om de var lite torra.

Desiree sa...

Stort lycka till med klippningen imorgon. Jag ska själv iväg och klippa mig på lördag. Jag brukar faktiskt fortfarande ta med mig en eller två bilder på hur jag vill att det ska se ut. En bild säger mer än tusen ord sägs det ju. Lugg heter bang eller bangs. Innan jag var och klippte mig första gången satt jag framför datorn och omvandlade centimeter till inches så att jag skulle kunna tala om hur mycket jag ville att dom skulle klippa av. Det blir nog bra imorgon.

Sarahs sida! sa...

Vafals?! Inte socker-smör-kanel-fyllning?!! Är du verkligen min syster? Hmmm...

Annika sa...

Jag håller på att leta ny frissa nu. Min gamla drog in till Arlington, och jag känner att jag int orkar köra 20-30 minuter för att gå till henne. Vill ha ngn på hemmplan, men fasiken vad jobbigt det är att leta upp ngn ny!!
Måste slinga om mitt hår..pronto! Utväxten synd för väl nu...
Hoppas det gick BRA idag för dig hos frisören! Med BANGS, BOB, Page-boys och parts!!