2007-10-14

Ägg å kaviar

Vi var ju på IKEA igår, gick bara igen hastigt och lustigt i vår jakt på Den Svenska Maten. Jag nappade åt mig ett par kuddar och stoppade ner i min stora gula plastkasse, men inga servetter och inga värmeljus (!).

Väl framme i "mataffären" roffade vi åt oss frysta köttbullar,kaviar med dill i, röd kaviar på burk, räkor med skal, smörgåsgurka, Marabou Daimchoklad, gräddsås och Ballerinakex.

Hela IKEAbesöket gick på strax under en timme och det var precis lagom. Nu kommer jag inte åka dit förrän hysterin har lagt sig (ja det skulle kunna tänkas att jag åker dit bara för att vi snart har slut på lingonsylten...).


Lång med kaviartuben.


Frukosten i morse var en orgie i ägg och kaviar.


Den här har jag gömt lång upp i skåpet så jag inte ska se den när jag letar efter pasta eller ris...


Idag har jag gjort äppelpaj och till detta serverades svensk vaniljsås, som jag hittade i skåpet.

FAN! Insåg just nu att jag missat att det är EFIT den här gången OCKSÅ!! Skräp. Jag får ta det imorrn istället då.Andra bloggar om:
, och .

3 kommentarer:

lumumma sa...

Måste vara en höjdare att plötsligt ha tillgång till en massa svenska grejer/mat! Jag återkommer för att kolla på ditt efit - själv kom jag ihåg det igår! ;)

SweFlo sa...

Åh vad jag blev sugen på Kalles med dill! Det var säkert 12 år sedan jag åt! Vaniljsås har jag ju faktist några paket hemma, importerade från Svedala. Kanske man skulle svänga ihop en rabarber- eller blåbärssmulpaj till helgen?

Anne sa...

Slurp, slurp. Jag vill ha lite av den där pajen och vaniljsåsen. Attans att det inte går trycka in en bit i datorn och klicka på "send".