2007-10-23

Orlando, rapport 3

Jag hann inte uppdatera igår, så det får bli en rapport från både igår och idag.

Igår åkte vi till Sea World, parken ligger bara tio minuter från vårt hotell, vad skönt att inte behöva åka långt! Vi såg tre olika shower i parken, den mest berömda är förstås den med Shamu, den stora späckhuggaren. Vi kom lite sent, så vi fick inte så bra platser och följaktligen blev det inte så värst bra bilder, men här ser ni en mamma med sin unge:Höjdpunkten på dagen var dock (åtminstone om du frågar småkillarna) när man kunde åka flumeriden fem gånger isträck utan att behöva stå i kö alls, bara gå av och sen springa till början igen... Jag behöver väl inte säga att de var precis sjöblöta när det var dags att åka hem!?På kvällen hade vi anmält killarna till en kul kväll på hotellet utan mammor och pappor, de fick kolla på film, leka och lära sig hur man blev spion. Det var en klar hit! Medan killarna hade kul på sitt håll gick J och jag på bio och såg den tredje filmen om Jason Bourne, har redan glömt vad den hette... Men det var trevligt att gå ut och se en vuxenfilm bara vi två!

Idag gick vi upp halv fyra, för vi skulle åka till Kennedy Space Center och se när de skjuter upp en rymdfärja. Så här såg det ut:Det var över på mindre än en minut. Och vi hade varit uppe sedan halv fyra! Det kan jag helt ärligt säga, att jag aldrig skulle göra om samma sak igen. Nu har vi varit där och sett en uppskjutning, och vi hade nog ångrat oss om vi inte hade åkt, men att sätta av en hel dag för att se en raket försvinna på mindre än en minut - det var det absolut inte värt!

Vi har inte bestämt vad vi ska göra imorgon, det lutar åt MGM Studios. På kvällen har vi biljetter till Cirque du Soleil, det ser jag verkligen fram emot jättemycket!

På återseende imorgon!

Andra bloggar om:
, och .

6 kommentarer:

Desiree sa...

Härligt. Ni kör verkligen igenom alla toppen sevärdheter i Orlando. Den stora Orlando turen helt enkelt. Kul. Jag tycker du har fixat väldigt fina och bra bilder. Det som är toppen med alla dessa nöjesparker är ju att det nästan är lika roligt för vuxna som för barn. Fortsätt njuta.

anna sa...

Du är utmanahttp://stalkeranna.blogg.se/1193251308_frsta_utmaningen.htmld!

Anonym sa...

Du är utmanad! http://stalkeranna.blogg.se/1193251308_frsta_utmaningen.html

så ska det stå :)

Louise sa...

Nej, vad mycket kul. Men jag förstår det måste vara mycket väntan på den där stackars minuten, och så är man inte ens säker på att de kommer iväg. Men känner jag min man rätt, så skulle en minut vara väl värd en hel veckas väntan, så jag antar väl att jag också kommer att hamna där i väntan någon gång i framtiden...

Anne sa...

Vad kul ni verkar ha det och killarna verkar få göra en massa såna där roliga saker man vill göra när man är barn. Härligt!
Jag har alltid velat vara med vid en raketuppskjutning, men efter att ha läst ditt inlägg så börjar jag undra om det är så märkvärdigt.
Fortsätt ha kul på er semester!
Kram!

Victoria sa...

Desirée: Ja, ibland undrar jag om det är vi eller killarna som har roligast när vi är på de där parkerna... ;o)
Anna: En utmaning, vad skojigt! Ska ge mig på den så fort jag hinner!
Louise: Jag tror att det är en otrolig upplevelse för den som är intresserad av rymdfärjor och sånt, jag tror inte att vi hade vett att uppskatta den dagen som vi egentligen borde...
Anne: Själva uppskjutet var häftigt och absolut inget jag skulle vilja gå miste om, det var bara det att det var över på en minut och vi hade ju offrat en hel dag på det. Om vi hade kunnat åka bil fram och tillbaka och fått välja själva när vi skulle åka hade det var it mycket bättre, men de biljetterna tog slut på en halv minut!! Så det var buss som gälde och där får man finna sig i deras tider. Inte så kul men bara att gilla läget.