2007-11-06

Dagens fråga

Om man måste gå runt med en svart sopsäck när man städar
- städar man för sällan då?

Andra bloggar om:
, och .

7 kommentarer:

Anne sa...

Hihi, kanske lite för sällan om svarta sopsäcken behövs...
Du har bytt utseende ser jag, jag hoppade nästan till då jag klickade in på din sida och första reaktionen var: "var hamnade jag nu, klickade jag fel". Men det är ju SunnySwedes blogg, dock med annan kostym. Jag gillar förändring, det känns fräscht och kul för mig som läsare!
ps hur gick det idag, i skolan alltså och med böckerna? ds

JaCal sa...

Nej, då har man haft en massa roligt då man inte_ städade och alltså gett sig själv mer tid... ? Tror jag? ;-)

Desiree sa...

Åh du har gjort om på bloggen. I like big time! Snyggt, och stilrent. Känns som om du har storstädat också på bloggen ;-)

Vad gäller din fråga så beror det nog också på hur många man är i familjen och hur pass stökiga ens kära familjemedlemmar är. Nej det är helt ok att ibland gå runt med en svart sopsäck och plocka.

Saltistjejen sa...

Å svart-sopsäcks-städning tycker jag att man får känslan av att det varit fest!!!!!!!
Och beroende på just "h-u-r mycket fest" det varit kan ju känslan vara olika - bra, rolig, skön eller kanske mest trött och illamående... ;-)

Annika sa...

You and I both, Victoria!!! Jag är ingen vidare hemmafru...Ser på mina vänner som har det så perfekt hemma...
När jag städar blir det också svart sopsäck som sällskap...ha, ha!!
Bloggen så NY och fräsch!!

SweFlo sa...

Jag går runt med en svart STOR sopsäck minst en gång i veckan! Det ligger tidningar, omslag och papper överallt! Trasiga grenar (!) som dottern älskar att släpa in, och allehanda annat. Sedan brukar jag tömma sopkorgarna på kontoret och i badrummen, och sist dra en runda i köket och slänga allt som ligge roch skräpar där. Och det BEHÖVS en stor plastsäck! Vet inte hur detta kommer sig, men den blir alltid full...

Victoria sa...

Anne: Kul att du gillade ändringen, kände att det var dags för något annat. Killarna och jag åkte till skolan igår eftermiddag och köpte böcker, de hittade ett par stycken var som de ville ha så allt var frid och fröjd!
Jacal: Preciiiis! Mer kul grejer och mindre städning!
Desiree: Vad kul att du giller det nya utseendet, jag gillar det också! Sopsäckar är bra om man har stökiga barn som gillar att klippa och klistra...
Saltistjejen: Om jag ändå hade haft fest! Nu är det vanligt simpelt ofestligt skräp... ;o)
Annika: Jag önskar att jag kunde ha det så där perfekt som andra verkar ha, men det verkar ouppnåeligt. Fast jag vet inte om jag skulle vara lyckligare...
Sweflo: Trädgrenar slipper jag tack och lov, fast det är mycket pappersskräp, vattenflaskkorkar, trasiga kritor och sånt som barn lämnar efter sig.