2007-11-06

Utmanad

Jag har blivit utmanad av Ufot och StalkerAnna (och säkert av någon mer som jag har glömt just nu, hittar inte utmaningen bland mina kommentarer...)!

Först några regler:

1. Länka till den som taggat dig

2. Berätta sju personliga sanningar om dig själv

3. Tagga sju personer i slutet av ditt inlägg

4. Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de uppmärksammar att de blivit utmanade.

Och här kommer mina sanningar:

1. Jag har svår telefonskräck.

2. Anser själv att jag har talang för att spela teater.

3. Drömmer ofta livliga drömmar.

4. Tycker om när det regnar.

5. Tröttnar fort på projekt jag startat.

6. Engagerar mig orimligt mycket i TV-serier jag följer (som till exempel Dancing with the stars och Survivor)

7. Har svårt att hantera pengar.

Jag tror att de flesta som vill redan har gjort den här utmaningen så jag utmanar ingen, men om DU inte har gjort den och om DU vill göra den, vassego!

Andra bloggar om:
, och .

6 kommentarer:

Anonym sa...

Måste fråga en lite personlig fråga. Svara bara om du vill o jag hoppas att du inte blir sur, funderar bara eftersom vi funderar lite på att flytta till US.

Som jag förstår så kommer ni stanna länge, eller att ni liksom inte har någon tidsgräns då ni ska hem? Vad planerar du att göra? kommer du fortsätta att vara hemma? vet att det inte är "bara" du gör ju en massa grejer hemma antar jag men jag bara funderar, här i sverige där alla är så inriktade på att göra karriär o då man anses udda att "bara" vara hemma o ta hand om barn (om dom är över 18 mån) t.ex

Victoria sa...

Anonym: Det var en bra fråga! Vi hade ursprungligen ett tre-års visum, men nu har vi ansökt om grönt kort och när vi får det kan vi stanna hur länge vi vill. I nuläget vet vi inte riktigt hur det blir, det beror helt på J´s jobb. Både Seattle och Singapore har varit uppe, men det kan lika gärna bli så att vi blir kvar här ett tag till (vilket jag hoppas).

Just nu jobbar jag inte, men jag har sökt jobb på det nyöppnade IKEA här i närheten och jag hoppas på ett deltidsjobb där.

Anonym sa...

Kul, får man jobba om man har tre års visumet som ni har nu? Det känns inte jobbigt att flytta igen med tanke på killarna?

Victoria sa...

Anonym: Ja, det är ett arbetsvisum som vi fått via J´s jobb, men det gäller bara så länge han arbetar på det företaget. Om han skulle sluta där upphör visumet att gälla och de kan sparka ut oss ur landet om han inte fått ett nytt jobb som ger oss ett nytt visum.
Angående flytt så hoppas jag verkligen att vi kan bli kvar här ett tag, killarna trivs i skolan och har fått kompisar. Jag trivs också bra här och har hittat många vänner, både via Svenska Skolan och SWEA.

Annie alias UFOt sa...

Det var spännande att läsa - det mesta hade kunnat vara skrivet av mig själv!
Är du också tvilling? (Stjärntecknet, menar jag)

Victoria sa...

Ufot: Nope, jag är våg, alltid angelägen att vara alla till lags... :o)