2008-01-04

Fredagens Show and Tell

Idag är det en så kallad Show and Tell, jag vet inte riktigt hur jag ska översätta det till svenska men det är ju något de gör i skolan tror jag, man har med sig en grej eller bild eller något sådant och så berättar man om den.
Varje fredag kommer ett nytt ämne att visa bilder och berätta om. Mer info finns här!

Dagens ämne är väder, så jag tänkte så påpassligt berätta att vi har haft väldigt kallt här i Florida de senaste dagarna, igår morse när jag gick upp visade termometern på osannolika 1,9 plusgrader Celsius utomhus och ynka 17 grader inomhus. Det var bara att ta på långa mysbyxor, långärmade tröjor rotades fram och ovanligt nog fick vi ta på strumpor också.När jag tittade ut på baksidan ser jag hur det liksom ryker från vattnet eftersom det är så kallt i luften och förhållandevis varmt i vattnet. Häftigt!Andra bloggar om:
, , , och .

8 kommentarer:

aurorabuddha sa...

Burr! Har ni ocksa kallt? Igar nar jag gick pa promenad med hundarna hade jag inga vantar pa mig. Jag angrade det, fingrarna nastan varkte nar jag kom hem... :o(

Vad har ni for vatten dar pa 'baksidan'? Har ni krokodiler dar?

Desiree sa...

Häftigt med bilden där man ser hur det verkligen ryker om vattnet! Jo dessa temperaturer måste vara riktigt kallt för er. 17 grader inomhus, brrr. Ja då blir det till att klä på sig. Här har vi börjat få in lite varmare luft igen så förhoppningsvis får ni tillbaka er värme snart också.

Desiree sa...

Hi hi till och med krokodilerna på baksidan måste frusit.

Lullun sa...

I mina öron låter kyla så att man måste ta strumpor på lite kul. Här jag bor nu kan jag nästan inte minnas om jag någonsing gått runt utan strumpor, undantaget i badhuset och i duchen! *Hihi* ;-)
Men förstår att det måste vara kallt för er som är vana med några helt andra temperaturer. Hoppas det snart blir varmare igen.
Coolt foto på vattnet förresten!

Annika sa...

Ja, jag såg på nyheterna att det varit jättekallt i Florida. Förstår att det känns ovant därnere att ha så kallt.
Men nu ska det ju bli varmt igen, så...

Anne sa...

Jag såg också på nyheterna att det varit kallt i Florida, de visade citronodlare som hade fått sina citroner förstörda av frost.
Wow för bilden då det ryker från vattnet. Häftigt. Så svårt fånga sådana där fenomen på bild.
Trevlig helg Victoria, kram!

Malin sa...

Jag känner igen mig. Men som sagt, fördelen med Florida är att värmen snart är tillbaka. Nackdelen är att det är så fuktigt kallt att jag fryser mindre hemma i Norrköping i -10 än här i +5. Men nu är vi snart möss och vantfria igen:) Ha en trevlig helg!

Sarahs sida! sa...

Visa och berätta, kanske det kan översättas till...?
Kram"