2008-01-04

Jag tror inte på slumpen

Jag har skrivit om det förut. Ibland, trots att jag på ytan är helt lugn och pysslar med vad jag nu pysslar med, börjar jag plötsligt skrika liksom inuti huvudet. Det kommer inga ord, inga svärord eller något sådant utan bara Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiih och Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah, alltså jag snackar riktiga illvrål som om jag hade fått en slägga på knät flera gånger...

Det händer ofta när jag stryker. Jag undrar om det har något samband?

Andra bloggar om:
, och .

7 kommentarer:

Desiree sa...

Att stå och styka är inte så kul. Kanske har du fått en allergisk reaktion mot strykning ;-) Något att ta upp med övriga familjen, bara strykfriakläder hädanefter.

Jag brukar faktiskt se till att kombinera strykning med något annat avledande som tex tv, bra musik eller en ljudbok. Kanske det hjälper dig. Ha en bra helg.

aurorabuddha sa...

Och jag som *alskar* att stryka... Sa olika det kan va'!

Och jag tror inte heller pa slumpen. It's all karma, vet du, causes and conditions coming together.

Hoppas du slipper stryka idag, i alla fall... :o)

Petra H sa...

Japp, det händer mig också när jag stryker - arrrggghhh, HATA! Och nu när jag är hemmafru så bör jag ju stryka pojkvännens skjortor, eller hur?? Hm... har jag ofrivilligt hamnat i kvinnofällan eller är det bara rättvist att jag som har så mycket tid hemma, också stryker? Dilemma...

Annika sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Annika sa...

Haha!
Och strykning är i princip det enda jag gillar inom hushållsarbetet. Brukar alltid lyssna på "Ring så spelar vi" över sr.se när jag ägnar mig åt sysslan.
Nytta med nöje!! Hoppas du slipper stryka idag iallafall!

Annie alias UFOt sa...

Intressant fenomen! Tja, hmmm, är det en panisk protest mot strykningseländet? Eller beror det på att "rösten" har lätt att göra sig hörd just då, när du är i den lite meditativa stryk-stillheten?
Själv har jag ofta små klockor, eller bjällror, i huvudet. Mycket, mycket diskreta och tysta men fullt förnimbara. Ibland är de rogivande, ibland gör de mig orolig. Nej, jag tror inte det är tinnitus. Har haft dem hela livet, så länge jag kan minnas.

Victoria sa...

Desiree: Just ja, en ljudbok borde ju vara kanon! Bra idé!

Aurorabuddha: Du får jättegärna komma och stryka mina grejor! ;o)

Petra: Den där fällan har jag också trillat i och jag gillar det INTE!

Annika: Titta på TV funkar också, om jag hittar någon bra film så känns det som om tiden går lite fortare...

Anne: Bjällror inne i huvudet!? Wow, vad coolt!