2008-01-08

Omvänd

Hur får man en närapå 40-årig mamma som egentligen mest gillar disco att tycka att Sex Pistols och Guns N´ Roses är jättecoolt?

Jo, man köper Guitar Hero för Nintendo Wii.PS. Det finns många nya foton i fotodagboken.

Andra bloggar om:
, och .

7 kommentarer:

Anne sa...

Haha, ja så kan man göra för att bli omvänd. Fina bilder i fotodagboken, var in och kikade igen. Han E hade en maffig utsikt!
Förresten, när fyller du år?

Victoria sa...

Anne: Tack och lov är det långt till dess, men den 21:a oktober är det slut på 30-nånting.... Jag börjar så smått få 40-årskris tror jag.

Saltistjejen sa...

Haha! Så du gillar Guitarr hero!!!!
Har du sett avsnittet i South Park när Kyle och Stan är fast i Guitarr hero? det är jätteskoj! Och om det är såpass beroendeframkallande kan jag förstå att man blir fast! :-)

Sarahs sida! sa...

He, he... Jag kan säga att efter att ha tittat på filmen där Isak "spelar" trummor började jag yla "Smooooke on the wather!!" varpå dottern med bestämd röst säger -"Mamma inte sjunga!"
Nehe, nej...

Desiree sa...

Wii är ju helt klart kul. Det verkar som det ständigt kommer nya spel också. Guitarr hero är inte illa att vara. Killarna måste tycka att du är en riktigt cool mamma.

Victoria sa...

Saltistjejen: Tyvärr har jag inte sett det avsnittet, men spelet är helt klart svårt att slita sig ifrån när man väl börjat...

Sarah: Jaså inte det, nej. Du har minsann en riktig liten musikkritiker där!

Desiree: Nja, cool vet jag inte om de tycker att jag är men Lång och vi tävlar om vem som får flest poäng och det tycker jag han är kul!

Annika sa...

LYCKOST dig som har ett Wii system!! Det går ju inte att få tag på!! VILL HA!!! Och jag tror att jag också skulle bli "hooked" på gun's and roses om jag började spela, haha! FAST jag gillar helt annan musik. Och 40...no biggie...jag fyller snart 42 :-)