2008-04-01

Alltså, jag har världens finaste man.

Här har det hänt saker, ska jag säga. Som ni har kunnat läsa i tidigare inlägg har vi haft problem med vår dator, och häromdagen gick den inte att starta överhuvudtaget, icke ens med en välriktad putt med toffelbeklädd fot. När sen vårt modem också la av (och det sparkar man inte på) så var olyckan total. Hela helgen var vi utan dator och fungerande internet, det var inte roligt kan jag lova.

Och aldrig har jag väl kommit på fler intelligenta bloginlägg, aldrig har jag kommit på fler saker som jag vill kolla på, fler bloggar jag vill läsa... Men det gick ju inte.

Igår kom så det nya modemet, men det hjälpte föga eftersom jag också varit och lämnat in hårddisken för koll (en agent på Geek Squad skulle ta den, ooooooh) så någon dator fanns ju inte...

Men ibland så händer det. Ni vet det där totalt överraskande, som man aldrig trodde skulle hända!
J kommer hem från jobbet och vet hur deprimerad hans fru är.
Han halar fram en stor låda och kan ni gissa vad som ligger i den?!?

En NY DATOR!
Inte en sån där stor kluns som står på samma ställe hela tiden utan en liten fin en, som man kan sitta i soffan med, eller ute på baksidan, eller vid poolen eller på toa (om man nu skulle vilja göra det)!Kan ni hajja att jag är hur lycklig som helst nu?!

Andra bloggar om:
, och .

10 kommentarer:

Jessica sa...

Grattis!! ja visst ar dem fantastiska, mannen alltsa. bra jobbat J

Desiree sa...

Jaaa vilken gullig och snäll make du har. Jag blir också glad för då finns det många fina blogginlägg för mig att läsa här framöver. Det är suveränt med en bärbar dator som gör att man kan sitta precis vart som helst i huset och surfa och blogga.

Victoria sa...

Jessica: Jepp, han samlar pluspoäng!

Desiree: Ja, han är verkligen snäll. Jag har velat ha en bärbar dator hur länge som helst!

Anne sa...

Åhhh, vilken lycka. Vad snäll och gullig han är, han känner sin fru också :) Vet precis vad som kan göra henne lycklig (en fungerande dator). Visst är det så, när man inte har den där förbenade datorn igång då är det MASSOR man vill skriva, läsa, se, kolla...

Saltistjejen sa...

Å vad härligt!!!
Vilken superman du har!!!
Nu ser vi fram emot dina blogginlägg!!!!!!! :-)

Helena sa...

Visst är det grymt bra med en laptop. Jag har glömt bort hur det var att inte kunna ta med sig datorn. Och vilken härlig överraskning!

Annika sa...

HÄRLIGT!!!! Förstår din glädje! Så underbart med en alldeles egen laptop. Laptops är klart bäst!!!
Roligt, nu slipper du bloggabstinens!

Lumumma sa...

Härligt med en liten lätt bärbar! Sitter själv med en sån i knät, i fåtöljen ... gôtt! PS. Kan förstå att du saknar just våren - den är speciell.

Anonym sa...

Å vad härligt!

Grattis till dig och grattis till din snälla man!

Bärbar dator är toppen, förstår att du är glad!

Petra H sa...

Stort grattis till den nya datorn och den mycket snälla maken ;-)
Ser ut som en modernare version av min IBM-dator!? På min laptop har batteriet lagt av så den är inte särskilt bärbar nuförtiden...