2008-04-27

EFIT idag minsann

Idag är det tydligen EFIT, men eftersom jag är själv hemma med förkylning (ja, den är still going strong) medan killarna är och badar så blir det inget idag. Jag får fixa en egen EFIT-dag en annan dag när jag inte bara ligger i soffan, surfar, tittar på TV och fyller papperskorgen med snytpapper.

Roligare kan man ju ha.

Igår hjälpte vi M&M att flytta. Jag packade lite lådor på gamla stället och packade upp dem igen i det nya huset. Deras nya hus är jättefint, fina nya trägolv och stora öppna ytor. Jag skulle också vilja ha ett eget ställe, men nu är det som det är.

Killarna var bjudna på kalas hos en av Lills klasskompisar så vi avvek från flytten, killarna duschade och bytte om och sen bar det iväg. Kompisen bor i samma område som vi, så det tog bara fem minuter högst med bilen. I princip hade de kunnat gå, men det har blivit väldigt varmt på dagarna nu, så jag tog dem i bilen istället. Kalaset var jätteroligt och tiden ensamma utnyttjade J och jag med att se en av filmerna som kom i brevlådan häromdagen, "Cloverfield". Den var väl OK, även om jag har lite svårt för filmer som är gjorda med en handkamera som filmar hela tiden. Det blir skakigt och snurrigt och jag blir närapå sjösjuk när jag tittar på sånt. Dessutom var det inte ett slut som jag tyckte om.
Sånt är viktigt för mig. Har en annars bra film ett dumt slut så tycker jag inte om filmen längre. Det ska vara lyckliga slut, annars får det vara.

När killarna gått och lagt sig på kvällen tittade vi på den andra filmen, "The Brave One", med Jodie Foster. Den var rätt så bra faktiskt, så den kan jag rekommendera.

Nä, nu ska jag snyta mig igen och se om det finns något gott i kylskåpet, för det är så SYND om mig! ;o)

Andra bloggar om:
, , och .

5 kommentarer:

Fundersam Cecilia sa...

Nämen du din stackare är du ff förkyld.Tyvärr verkar det vara så att det är värre att bli av med det när man är i varmt klimat och det är du väl ett levande bevis på.Krya på dig snart!

Desiree sa...

Din stackare att den där förkylningen var så seglivad. Du verkar ändock ha haft en ok dag. Jag gillar inte heller filmer som är filmade med handhållen kamera. Jag blir nästan yr av att se sånna filmer. Tack för det andra filmtipset, det är alltid bra att ha lite filmtips till nästa gång man beger sig till videobutiken. Ja du får köra EFIT en annan dag. Krya på dig.

Annika sa...

Vilken seg förkylning du har åkt på. Måtte den bli bättre snarast.
Jag struntade också i EFIT, kände inte för det. Hoppar på nästa ggn.
Peter vill att vi ska se Cloverfield, han har sett den på bio och blev tagen. SÅ nu vill han att vi ska se den tillsammans. Jag vet att det inte är den film jag kommer att gilla...Men vi får se om han lyckas övertala mig.
Feel Better!!

Anne sa...

Jag håller med dig, filmer måste ha bra slut. Det behöver inte vara ett sockersött slut, men det måste liksom kännas att det är ett slut som sätter punkt på nånting.
The Brave One har jag också sett, helt ok film faktiskt. Jodie Foster gillar jag som skådis också.
NU måste den där dumma förkylningen ge med sig en gång för alla!

Marianne sa...

Men stackare som fortfarande är sjuk! Önskar att jag hade någon ofelbar huskur att ge dig!