2008-04-19

Framsteg

J fick igång det gamla skrället nu på eftermiddagen, så nu har vi backat upp alla bilder jag hade på hårddisken - Jäklar vad mycket det var! Jag tror att det blev fem DVD-skivor totalt!

Nu finns alla iallafall säkert på både DVD-skivor och på den här datorn. Vi funderar på hur vi ska lösa backuperna i fortsättningen, det finns ju lösa hårddiskar man kan köpa till, men även någon sorts server också, som man kan använda och skapa sig ett eget lite nätverk (ja det är så tekniskt så jag begriper inte ett dugg, men J visste tydligen precis vad han pratade om).

Vi får väl se.

Huvudsaken är att mina bilder är räddade.
Jag fick också över alla mina favoriter, så det blev en salig röra bland de gamla som kom in och så de nya som jag hittat och en massa dubletter som krånglade till det. Men det är ett kärt besvär att få ordning på alltsammans!

Andra bloggar om:
, , , och .

3 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Å vilken tur!!!! Att ni lyckades rädda dina bilder!
Vi har faktiskt funderat på den här nya "servern" till mac som finns nu tror den heter Time capsule. Jag ska nämligen får en Mac från jobbet snart, och M har redan en Mac. Så det skulle passa oss. Den ska vara superbra för den uppdaterar automatiskt allt på hårddisken så ort man startar datorn! Heeelt otroligt bra!!!! Perfekt för en sådan som mig som aldrig får ändan ur vagnen och gör sådana saker. Att det sker automatiskt utan att man behöver tänka på det är kalas! :-)
Kanske finns ngt liknande för PC??

Dosiss sa...

Vi kör backup när vi tex har deklarerat etc. Annars har vi även en liten extra dosa hårddisk som är toppen.

Desiree sa...

Jaaa vad bra att det gick att rädda alla dina bilder. Det är ju det absolut viktigaste. Underbart, då kan du pusta ut.