2008-04-18

FREDAG!

Äntligen är det fredag och idag ska jag inte göra ett dugg nytta.
Jag ska bara ligga på soffan och glo på inspelade TV-program hela dagen.

Jag är fortfarande förkyld, igår satte det sig i bihålorna och jag hade rätt ont hela dagen innan jag kom åt att köpa ordentliga tabletter. Idag känns det mycket bättre (peppar, peppar) så livet känns lite lättare.

I går fick killarna hem sina "report cards", de får ju betyg fyra gånger per termin. De hade bra betyg, även om vi såklart kan förbättra dem på ett par punkter så är vi väldigt stolta över killarnas framsteg. De har ju faktiskt bättre betyg än många av sina klasskompisar som har engelska som förstaspråk!

Vi vet fortfarande ingenting om J´s jobb. Det drar ut på tiden och jag gillar det inte. Det är jobbigt att leva i ovisshet! Jag kan inte planera som jag vill när jag inte vet var vi kommer bo till hösten. Självklart vill jag helst av allt vara kvar här, men i annat fall blir det väl Seattle förmodar jag.

Hawaii-resan närmar sig. Vi åker dagen efter skolorna slutar och blir borta i två veckor. Åh, vad jag längtar!

Jag hoppas att ni alla får en riktigt trevlig helg!

Andra bloggar om:
, , , och .

4 kommentarer:

Petra H sa...

Åh nej, förkylning - kan det vara AC:n som är orsaken?? Krya på dig!
Jag visste inte att det var osäkert med er framtid i Florida - jag vet PRECIS hur jobbigt det är att inte kunna planera för framtiden... Vi vet ju inte var vi hamnar efter PR, i feb-mars nästa år TROR vi, men datumet kan ju ändras det också.. Grr, dessa stora företag som tycker att de kan göra som de vill med folks liv, och inte har någon som helst framförhållning. Håller tummarna att ni får besked snart!
Seattle kanske inte helt fel, vad vet jag, men jag har alltid velat åka till den delen av USA (och det är ju nära Anne!!).

Anne sa...

Hawaii är nåt se framemot när det är förkylda tider och annat inte går som man vill. Två veckor efter killarnas sommarlov, när är det? När får barnen sommarlov här egentligen?

Victoria sa...

Petra H: Vadnu, jag trodde att ni skulle bli kvar i PR en längre tid?
Ja, Seattle är ju inte världens ände förstås (även om det känns så ibland) och som du säger så är det ju nära Anne!!

Anne: Killarna slutar skolan den 5:e juni har jag för mig, och jag tror vi åker den 6:e om jag inte minns helt fel.

Marianne sa...

Så duktiga era pojkar är! Bättre betyg än engelskspråkiga är inte illa!

Hoppas du blir pigg och kry snart igen och att ni får besked. Jag vet ju också hur jobbigt det är. Blir det här eller där, eller kanske ända där borta ...

Och Hawaii låter sååå härligt!