2008-04-15

Känner du dig annorlunda och spännande?

Jag får mail från Utlandssvenskar.com emellanåt och i det senaste mailet var det något som fångade mitt intresse.

Företaget Sommermedia söker utlandssvenskar till en dokumentär tv-serie för svensk tv.

"Är du uppvuxen i Sverige, men bor utomlands? Är ditt arbete eller fritid annorlunda och spännande? I så fall vill vi gärna att du hör av dig till oss!

Mejla och berätta om dig själv och ditt liv utomlands. Du kan skriva så kort eller långt du vill, men glöm inte att inkludera var du bor, ålder, arbete, fritidsintressen och kontaktuppgifter. Krydda gärna med dina bästa anekdoter. Och var snäll och bifoga lågupplösta bilder eller en länk till en webbsajt där vi kan se bilder på dig och den plats du bor på. Använd namnet på ditt land som rubrik, och skicka mejlet till utlandssvenskarna@sommermedia.com innan 15 Maj, 2008.

Inspelning kommer att ske på plats hos de utvalda utlandssvenskarna under 2008. En viss ersättning för medverkan utgår, men den riktiga moroten för dig är nog möjligheten att visa dina släktingar och vänner i Sverige hur du bor och lever."


Ooooh, vad jag känner mig annorlunda och spännande. Inte.
Fast jag kanske skulle maila ändå, bara på skoj för att se om intresse finns...?

Andra bloggar om:
, , , och .

7 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Det tycker jag verkade rätt skoj!!!! Om inte annat skulle jag gärna se på de där programmen senare när de är klara! Att få se hur andra utlandssvenskar bor och lever vore superkul och intressant! :-)
Hm, inte för att jag har något spännande liv direkt, men kasnke man skulle maila ändå??
:-)
Kram!

Victoria sa...

Saltis: Det tycker jag att du ska! Faktiskt lever vi alla ett annorlunda liv med Svenska mått mätt, även om vi själva inte tycker att varken vi själva eller vår vardag är särskilt spännande eller annorlunda! Jag tycker vi söker allihopa! Ja, det bestämmer vi.

Lumumma sa...

Sök, sök! Du är visst spännande! Hur många har krokodiler i trädgården liksom? :)

Jessica sa...

Haha haller med lumumma, fast jag bara ar ett stenkast darifran....

Cara sa...

Klart du ska söka!
Jag tycker att ert liv är jättespännande!

Förresten var det nåt program på TV där det var en svensk kvinna med två pojkar som bodde i Fort Lauderdale. De visade från svenska skolan t.o.m.
Kanske nån du kände, minns bara inte vad hon heter...

Marianne sa...

Jag fick också det där brevet. Kände samma sak, vaddå intressant? Tvätt, disk, damm ... Måste finnas andra som har SPÄNNANDE liv i utlandet : ) Men jag tycker att både du och Saltis ska söka! Och alla andra som är sugna, för man ser ofta inte det man har rakt framför näsan!

Lycka till!

Victoria sa...

Lumumma: Ja jo, det är i och för sig riktigt... Jag kanske kan komma riktigt långt med mina alligatorer! :o)

Jessica: Vadå, du ska väl också söka, ditt liv är väl minst lika spännande och ovanligt som mitt i så fall?!

Cara: Haha, om du såg inslaget i Smålandsnytt så var jag faktiskt med där! När de visade det i Landet Runt hade de kortat inslaget och jag var inte med där.

Marianne: Du har rätt, vi ser nog inte våra liv som särskilt spännande just nu, men om vi hade suttit i Sverige så hade vi nog tyckt att det varit alldeles övermåttan exotiskt! Jag kanske ska pillra ihop ett mail i alla fall. Gör det du med!