2008-04-18

"Must-have"...

...bredvid soffan när man är sjuker.
Jag är den åttonde dvärgen; Sjuker.Vatten, grapefruktjuice, telefon, nässpray, läppsyl, fjärrkontroller och så mina tabletter som jag ska ta alldeles snart.

På TVn går min ultimata feel-goodfilm: "You`ve got mail".

Snörvel, snyt.

5 kommentarer:

Desiree sa...

Krya på dig. Det är inte kul att vara sjuk och känna sig hängig. Verkar som du sköter om dig iallfall och det är precis det man ska göra. Vad kul att killarna klarar sig så bra i skolan och fick bra betyg. Det är ju verkligen imponerande med tanke på att engelskan inte är deras modersmål och att ni inte bott här så länge. De är duktiga tycker jag. Hoppas du känner dig bätte imorgon.

Annika sa...

Nejmen vad tråkigt, Victoria. Det är inte kul med förkylningar, men du är en flitig bloggerska idag:-)
Håller med om att You've got mail är en råmysig film!!!
Dukita killar har du också!!
Feel Better!! Kram!!

Anne sa...

Blääää för förkylning. Du verkar ha helt rätt approach till det här hur man ska kurera sig själv i alla fall. You've got Mail är bra (även om jag har liiiite svårt för Meg Ryan) och den sortens filmer ska man se då man är snorig.
Den där Key West-förkylningen verkar vara seg. Men håll ut, bättre tider stundar!

Fundersam Cecilia sa...

Å jo då jag är också ett levande bevis på att det går att bli förkyld i Florida.Det slår aldrig fel.Har inte blivit det än......den här gången.
Hoppas du mår bättre snart!!

Victoria sa...

Desiree: Tack! De där tabletterna gör faktiskt underverk, jag kände mig mycket bättre nu på morgonen.

Annika: Ja, jag har med flit inte gjort någon nytta alls idag utan bara ligger i soffan, tittar på TV och filurar med datorn. Då blir det ett och annat inlägg!

Anne: Jag bestämde att det var bäst att vila en dag istället fär att flänga runt med det ena och det andra och att låtsas som det regnar. Det blir jag definitivt inte frisk av. Och det är ju så skönt att ligga i soffan en hel dag!! :o)

Cecilia: De kanske har en massa baciller här som vi inte är vana vid? Men hur många sorts baciller finns det egentligen? Tar de inte slut snart?? Morr.