2008-04-13

Tillbaka i civilisationen

Nu är vi tillbaka från vår lilla minisemester. Vi bodde på ett hotell som heter Hawks Cay och det var riktigt fint. Det ligger ungefär två och en halv timmes bilresa hemifrån oss, på ön Duck Key, en i det pärlband av öar man passerar för att komma ut på Key West.

Eftersom det kostade pengar att få internet så blev vi snålvargar och vägrade betala. Alltså blev det ingen uppdatering från poolkanten, som jag hade hoppats på.

Dessutom var jag så in i bängen förkyld på lördagen, att jag knappt orkade med mig själv så det hade inte blivit någon rolig uppdatering i alla fall. Det stod fel på hotellets hemsida, istället för incheckning klockan elva så var det inchecking klockan fyra. Suck. Jag hade verkligen hoppats att få ligga i en skön säng och vila mig, men istället blev det en soffa i hotellets foajé medan killarna badade.

Nåväl. Jag hade med mig en massa tabletter i skojiga färger, så idag kändes det bättre och jag badade i poolen tillsammans med killarna på förmiddagen innan det var dags att packa ihop och åka hem. Nästa gång får vi stanna längre!

Det blev lite fotat, här är några exempel. Resten av fotona kommer jag lägga upp i fotodagboken. Det här är utsikten från vårt hotellrum när man tittar snett åt höger. Man ser poolområdet och havet. Sämre utsikt kan man ju ha!


...om man inte tittade åt vänster förstås!

Ja, ja. Man kan väl inte få allt antar jag.

Poolområdet var fint, det här är poolen som bara var för vuxna, ser ni "hångelhyddorna"?:


Resten av bilderna finns i fotodagboken!

Andra bloggar om:
, , , och .

8 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Å det verkar helt underbart med sol och pool!!!! :-) Jättetrist att du var förkyld, men kanske hade det varit ännu tristare om du bara stannat hemma och snorat i soffan....?
Hångelhyddor förresten?!?!?!???? ÄR det verkligen DEt det är?!?!?!???

Victoria sa...

Saltis: Jo, det hade klart varit tristare att stanna hemma, det har du rätt i. Angående "hångelhyddorna" så är det förmodligen ett av alternativen, fast det är nog egentligen meningen att man ska få lite skydd från solen och dessutom få vara lite mer privat från resten av pöbeln... ;o)

Jessica sa...

Det stallet ser helt fantastiskt ut. Tror vi maste aka dit nagon helg.

Petra H sa...

Tråkigt att du blev sjuk lagom till minisemestern men tur att du iaf hann njuta lite av poolen. Sådana där "hångelhyddor" har en av resorterna här i våra kvarter också - älskar ditt namn på dem, ha ha!! Det ser väldigt lyxigt ut dock, måste man betala extra för dem (antagligen dum fråga, det är väl klart, eller??)?

Desiree sa...

Vad härligt det såg ut. Jag skulle så gärna vilja åka ner till Key west någon dag. Ser så fint ut. Vilka hela vägen ut till sydligaste spetsen och ön. Hoppas du mår bättre idag.

Annie alias UFOt sa...

Åh, jag är aaavundsjuk! Skulle inte ha haft något emot några dagar på det där stället...
...fast förkylningen hade jag kunnat vara utan.
Hoppas att du mår bättre!

(Och varför får jag aldrig tag i några kolorerade piller? De är så foträt vita även i Tyskland. I Korea kunde man få ljusrosa om man hade tur...)

Anne sa...

Typiskt du skulle bli förkyld men det lät som dag 2 var bättre och att du till och med orkade och kunde bada lite. Jättefina bilder, jag kikade på dem i fotodagboken också. Vattnet är så oerhört klart och lugnt. Var vattenbilderna från lagunen du nämnde i en bildtext eller är havet alltid sådär lugnt och inga vågor vid strandkanten?

Victoria sa...

Jessica: Ja, det kan jag verkligen rekommendera! Värt att påpeka är dock att hotellet inte är färdigbyggt ännu, så det är lite rörigt på sina ställen.

Petra H: Jag tror inte man måste betala extra för att vara i en sån där "hydda", om det inte går runt någon och tar ut avgift förstås, sådör som de gör på många stränder för solstolar och annat. Och det var inte någon dum fråga! :o)

Desiree: Ja, det är verkligen jättefint där nere, känns konstigt när man åker där, på vissa ställen är det så smalt att det bara är ett buskage på varje sida av vägen och sen är det havet.

Ufot: Förkylningen är lite bättre idag tack, och det beror nog på våra skojiga piller. Orange och illgröna, det är fina grejer det.

Anne: Nej, det blåste inte mycket den dagen och jag tog fotona i en skyddad vik, så vattnet var mycket lugnt just där. Annars kan det ju ta i utav bara h-e där nere.