2008-06-26

Bilder, bilder, massor av bilder!

Nu har jag äntligen lagt upp bilder från vår härliga semester. De finns i en alldeles egen mapp i fotodagboken. Om du vill se bilderna i någorlunda kronologisk ordning, rekommenderar jag att börja längst bak och bläddra dig framåt!

Andra bloggar om:
, , , och .

5 kommentarer:

Anne sa...

Underbara bilder, mycket mycket fina!
Vilken semester ni haft. Jag blev barnsligt förtjust i bilden med den ensamma badbollen i sanden. Sen gillade jag ditt nya smycke också.
Ja, och resten av bilderna så klart. Som bilderna där molnen är så nära och det ser ut som ni sitter på molnen. Vackert.

Sandra sa...

Superfina bilder!
Jag berättade nyss för mannen i huset, att jag inte haft någon större längtan att åka tillbaka till Hawaii - men nu när jag såg dina bilder fick jag ett vansinnigt sug att åka dit igen... Så jag har suttit på vardagsrumsgolvet och bläddrat i gamla fotoalbum och tittat på mina kort från Maui och även från när vi var i Ft Lauderdale...

Vi hade planer på att åka till Florida nästa vår, men dom fick vi tyvärr ställa in..

Kram på dig!

Victoria sa...

Anne: Tack så mycket, gulliga du! Jag gillar också bilden med bollen väldigt mycket.

Sandra: Vad kul att du gillar bilderna, så ni har också varit på Hawaii? Var var ni då?

Desiree sa...

Jag har kollat igenom dina bilder nu. Många många jättefina härliga bilder! Wow vilken underbar semester ni har haft. En riktig drömsemester. Du tar fina foton. Jag satt och njöt hela lunchen med alla kolla igenom alla foton.

Victoria sa...

Desiree: Ooooh, var jag en del av lunchunderhållningen!? Man tackar mjukast! ;o) Kul att få beröm för sina bilder av den som tar otroligt bra bilder själv!