2008-06-06

Hej då på ett tag

Om en timme åker vi. Väskorna är packade och det är i princip bara laptopen som ska ner också, sen är vi färdiga. Jag har sovit urdåligt i natt, en obestämbar värk i ena axeln och kli i benen (vilket inträffar ungefär två gånger om året, typiskt att det skull bli inatt!) men jag parkerade mig i soffan och sov framför TV:n ett par timmar innan jag la mig i sängen igen. Inget får mig att sova så gott som TV:n!

Nu blir det inga fler inlägg förrän vi är på Kauai. Resan tar elva timmar (väntetid ej inräknad), och tidsskillnaden mot Florida är fem timmar och elva timmar mot Sverige.

Må så gott tills dess.

Andra bloggar om:
, , , och .

7 kommentarer:

Desiree sa...

Ha det riktigt bra. Det är en låång resa framför er men det är absolut värt resan dit för det är såååå underbart på Hawaii. Ser fram emot bilder och för höra hur ni har/haft det.

Malin sa...

Vad roligt- Hawaii!! Ha en trevlig resa och hälsa Li om du stöter på henne. Du vet Sweor är bra och tillgängliga så...:)Jag ser också fram emot bilder då du tar mycket fina bilder. www.total-li.com kan du går in på om du vill ha tag i svenskor och då speciellt Li. Bara en tanke jag fick....hej så länge

aurorabuddha sa...

Ah, ha sa kul! Vi hors snart igen!

Kiddan sa...

Åh - Hawaii?! Låter underbart! Trodde det var svärjä som hägrade.

Läser di n blogg ofta -du skriver intressant och bra. Gillar bloggen!

Ang kli i benen så är det säkert vätskebrist. Har du testat typ "resorb" (www.fass.se) dvs vätsekeersättning?

ha det så bra! Ser fram emot rapport från paradiset.

mallansblog sa...

Ha en härlig semester! Ser fram emot text & bilder när ni är hemma igen :)

Ida i Québec sa...

Trevlig resa!! Och jag blir riktigt avundsjuk - Hawaii är ett av mina absoluta drömresmål! Hoppas ni får det riktigt, riktigt bra!

KRAM

Helena sa...

Det låter härligt! Trevlig resa!