2008-07-31

Gäsp!

Vaknade tidigt idag av att magen krånglade. Klockan var kvart i fem och det var beckmörkt ute. Efteråt kan jag inte somna om utan sätter mig vid datorn istället en stund innan jag ger upp vid sex och bestämmer mig för att ta en morgonpromenad. Det var så illa tvunget att göra den på morgonen, annars skulle det inte bli av idag. Ikväll är det styrelsemöte med SWEA, så då hinns det inte med.

Igår kväll blev det spontant biobesök med vännen J, alltid lika roligt att träffas! Vi såg Mamma Mia! och vi hade en privat allsångskonsert där längst bak i salongen, men det bjöd vi på. Jag måste säga att jag alltid har haft svårt med musikaler, att folk plötsligt och spontant brister ut i sång har jag aldrig riktigt greppat grejen med. Men i det här fallet förlåter jag allt. Hade det varit närapå vilken annan musik som helst hade jag nog tyckt att filmen var "sådär" i bästa fall, men med ABBAs musik och Stellan Skarsgårds nakna rumpa som bonus kan det inte bli annant än en film som man kommer ut ifrån med värme och glädje i hjärtat och framför allt en stolthet att vara svensk.

Idag ska vi på möte på J:s jobb med vår ekonomiske rådgivare, killarna måste ju följa med så jag har beordrat laddning av DS:ar så de har något att göra under det astråkiga mötet. Jag skulle också vilja ha en DS att fördriva tiden med, det ska erkännas. Jöss, vad han babblar den mannen!

Resten av dagen ska jag fixa med tvätt och packa inför trippen till Tampa imorgon, det ska bli roligt att komma iväg ett par dagar. Vi har inte riktigt bestämt programmet, men att vi sak till Busch Gardens och Adventure Island är säkert.

Andra bloggar om:
, , , och .

7 kommentarer:

Desiree sa...

Usch inge kul när magen krånglar. Jag vet dock hur det kan vara för jag har också en känslig mage. Jag hoppas att det känns bättre nu. Kul med SWEA möte. Jag har hört mycket om den där filmen och skulle gärna vilja gå och se den just för musikens skull. Vad kul att ni ska iväg på en liten semester till Tampa. Bra att ni passar på att se er omkring innan ni flyttar från Florida. Låter som ni kommer att få det trevligt i Tampa. Ha en bra dag annars.

Saltistjejen sa...

Hoppas du mår bättre nu i magen!
Och att ha en ekonomisk rådgivare låter så otroligt vuxet!! :-) wow!
själv var jag på banken igår för att gå över en del saker, och bara det kändes som 50 vuxenpoäng, men det är ju nada jämfört med en ekonomisk rådgivare!! ;-)

Kram!

Petra H sa...

Magkrångel är inte kul, speciellt inte mitt i natten!
Jag vill också se Mamma Mia - jag undrar om jag skulle kunna låta bli att sjunga med!? Det påminner mig om en Sound of music-videokväll som jag hade med ett gäng kompisar när vi pluggade i Italien - vi satt och sjöng med i alla sångerna FÖRUTOM österrikaren som aldrig hade sett filmen förut!!
Ska direkt gå in på Caribbean Cinemas hemsida och kolla om Mamma Mia visas i San Juan i helgen..
Krya på dig och ha en mysig helg!
Kram från Newarks flyplats

Grekland nu sa...

Håller helt med dej angående Mamma Mia! Satt också och sjöng med (fast lite försiktigt) och gick från biolokalen med ett stort leende på läpparna. Tala om energikick!! Och för mej som bor i Grekland och är svensk, så var den filmen den perfekta kombinationen...Ingabritt

Anita Magdalena sa...

Hejsan
Ja den filmen skall jag se. Busch Garden var vi med barna 1977, undrar hur det ser ut i dag?
Här i Sverige har vi haft rena Florida väder.
Ha en mysig vecka

aurorabuddha sa...

Hoppas du har kryat pa dig nu! Jag har ju ocksa haft magont i sommar - fast det verkar ha lugnat ner sig nu...

Ska ni flytta?!

Man kan da inte ens aka ivag pa retreat utan att det hander en massa med bloggarna... :o)

Victoria sa...

Desiree: Vi hade det jättebra i Tampa, förutom att Lill fick en av sina febertoppar så vi fick ta det lite lugnt emellanåt men det är ju sånt som händer.

Saltis: Det är lite bättre nu, men inte riktigt bra är det inte. Men det kommer väl. Jodå, en ekonomisk rådgivare minsann! ;o) det låter som vi har drivor av stålar att investera, men så är det ju inte. Det är mest försäkringar och sånt han håller på med.

Petra H: Hoppas att Mamma Mia! går hos dig, den är kul att se, om inte annat bara för att höra musiken! Hoppas det gick bra på din fortsatta resa.

Ingabritt: Oooh, svensk i Grekland och Mamma Mia!, jag håller med: en perfekt kombination!

Anita Magdalena: Busch Gardens ser nog väldigt annorlunda ut numera, de stora bergochdalbanorna fanns säkert inte när ni var där, men kanske den i trä?

Aurorabuddha: Vi ska inte flytta nu, men vi planerar att flytta till Seattle nästa år. Inget är bestämt men det lutar åt det.