2008-07-27

En ganska händelserik dag

Det hela började igår kväll när Lill klagade över att han hade ont i tänderna och vi tittade efter hål eller nya tänder på väg upp utan att hitta något. När det är dags att sova säger han att han har ont i öronen, bägge två!

Det blev inte mycket sovet för honom i natt och när han vaknade i morse hade han klegg i bägge öronen. Jag ringde och beställde tid till honom direkt när de öppnade klockan nio och kvart i tio satt vi inne hos doktorn och fick antibiotika och örondroppar. Vi hämtade ut det på Publix på vägen hem och jag passade på att köpa ett paket chokladglass, nåt smaskigt måste man få när man är liten och skruttig.

Medan Lill och jag var hos doktorn var J och Lång på bilverkstan och fixade nya framdäck till bilen, det var välbehövligt för de var tydligen väldigt slitna.

Resten av dagen har gått lugnare till, vi har varit och handlat så vi har mat för resten av veckan, skönt!

Andra bloggar om:
, , , och .

5 kommentarer:

Desiree sa...

Stackare, inge kul att ha ont i öronen. Helt rätt med lite chokladglass då. Vad bra att ni fick tid hos läkaren så snabbt. Skönt även att däcken på bilen är fixade. Att ha bra däck är ju en säkerhetsfråga. Hoppas att veckan som kommer blir lugnare och inte lika strapatsrik. Ha en bra vecka.

Saltistjejen sa...

Oj, hoppas Lill blir bättre snart! Men med antibiotika borde det gå hyfsat fort.
Har han ont också??
Jag har förstått att öroninfektioner är jättevanligt hos barn.
Kram!

Sarahs sida! sa...

Många kramar till lille killen! Jag var förresten på sjukan med lillan häromdagen och såg till att hon fick en vaccination mot den vanligaste bakterien som orsakar bla öroninflammation. Kostade en del men det rekommenderas!
Kram Sarah

Victoria sa...

Desiree: Precis, det var väldigt synd om honom. Han hade väldigt ont under natten och det är jättebra att den kedjan med barnläkare som vi är registrerade hos har öppet både på kvällar och helger så man kan gå dit när det behövs. Ha det bra du också!!

Saltis: Ja, vissa barn får väldigt många öroninfektioner (både jag och J är sk öronbarn så han har att brås på...) och jag får fortfarande infektioner nu som vuxen. Sånt hade man helst velat slippa, om sanningen ska fram. Kram!

Sarah: Han skickar kramar tillbaks! Så det finns vaccinering mot såna inda bakterier!? Det tål att undersökas, vi ska på koll hos killarnas ordinarie doktor nästa vecka, ska komma ihåg att fråga honom om det finns något liknande här. Kram!

Sarahs sida! sa...

Jo du, det var även mot lunginflammation och hjärninflammation!
Jag har förresten provat bikinin. Vi får se om det händer några Gudasända mirakel på fem månader så jag kan överväga att ta med den...
Kram!