2008-08-28

Ett väldans bra tips

Har du barn?
Har inte barnet jättemånga kompisar?

Skulle du vilja att barnet har jättemånga kompisar?
Då har jag jordens tips till dig.

Investera i en sån här:


Ditt barn får massor av nya kompisar som vill testa.

Att skruva ihop den i 35 graders värme är dock inget att rekommendera.
Jag snackar såklart om en trampolin.

Andra bloggar om:
, , , och .

7 kommentarer:

a home far away sa...

Hej igen, vad spännande att Singapore finns med på tapeten vid en ev. flytt.
Ja, vi har en aktiv SWEA förening här, jag sitter med i programgruppen och styrelsen, ca
15oo svenskar bor här vilket betyder att vi är den största svensk kolonin i Asien. I SWEA har vi ca. 140 medlemmar.

Nu i december har vi bott här i 2 år och vi trivs superbra, det är ett väligt enkelt land att leva i och har varit en perfekt första-positionering för vår familj.

Men, du har ju bott i Florida så du kanske inte alls skulle tycka om Singapore, det är ju svårt att veta. Har du några frågor är det bara att du hör av dig:-!

Ha en fin helg

Kram Gunilla

eastcoastmom sa...

Studsmatta ja, det har vi. Otroligt bra investering. Men man ska också ha speciell studsmatteförsäkring, om det händer nåt med grannbanen somså gärna vill hoppa... I am not kidding!

Ring ert försäkrinsbolag!

Marianne sa...

Oj, ja, gör som Eastcoastmom säger och ring försäkringsbolaget omedelbums! Amrisarna och deras makabra stämningshysteri, den är inte att leka med.

Helén sa...

Här hemma i Svedala har de där studsmattorna växt upp som svampar i villaträdgårdarna de senaste åren. Vet inte om de lockar så mycket längre, men kul har barnen i alla fall!

Desiree sa...

Trampoliner är kul man får dock se upp så att ingen blir skadad. Inte vara för många som hoppar sammtidigt och gärna ha ett sådant där nät runt. jag förstår att detta generarar många nya kompisar. Ha en bra helg med barn och studsmatta.

Desiree sa...

Victoria ska du kanske flytta till Singapore? Spännande möjligheter som öppnar upp sig. Seattle eller Singapore båda börjar ju på S men annars är det mycket olika ställen. Jättekul och spännande. Du får gärna berätta mer om du känner för det.

Fritt ur hjärtat sa...

Jag avskyr studsmattor, och ja vi har en;-) men som trädgårdsamatör är den inte precis min favorit. I Sverige ökade dubbla underarmsfrakturer med 80 % när studsmattorna slog igenom. Altid är det någon av kompisarna som har gips. Jag hoppas sonen snart växt ifrån den.