2008-09-01

Nä nu får det F-N räcka

Vi har Gustav inne över land, Hanna på väg om hon nu kan bestämma sig vilken väg hon ska ta och så säger de att Ike är på gång också.

Nu får det väl räcka?!?

Andra bloggar om:
, , , och .

7 kommentarer:

eastcoastmom sa...

Vi hade besök av vänner från Miami nu i helgen, de är ganska coola vad gäller Hurricanes, de har bott vid havet - verkligen havet, de bor vid strandpromenaden - i över 10 år nu och är väldigt lugna. Tyckte vi ska hälsa på i oktober, då är det värsta över (hurricane season är väl juni-november).

Jag tror på när säsongen är över... Vi får se. Lycka till! Eller vad man säger...

Vi ligger också hyfsat risigt till om det skulle komma en här, fast de är inte lika frekventa i Long Island Sound, tack o lov.

Fundersam Cecilia sa...

Ja jag kunde inte hålla med dig mer.Det är tröttsamt.Hanna har ju hittills inte alls gått som de trodde först.Första prognosen lät väldigt bra men med vår tur så....Vi bor på Hannah Dr så jag får hoppas att hon inte bestämmer sig för att gå iland.Ike ja,hur fort kom han iväg?!

Marianne sa...

Jag håller fullständigt med! Var rädda om er!

Fritt ur hjärtat sa...

Ja usch och fy! Det räcker nu!!

Fundersam Cecilia sa...

Kollade precis på dina foton.Vad häftigt att få se sköldpaddan lägga ägg.

Desiree sa...

Ja det kan man verkligen tycka. Det är som om alla tropiska oväder står på kö som i en trafikstockning. Jag hoppas att de som fortsätter att dra in också förmildras och inte orsakar för mycket skada. Sköt om dig där i Florida.

Petra H sa...

Jag håller också med - vi har efterdyningarna efter Hanna nu - regn occh grått... och vi väntar på att veta hur Ike ska ta sig fram. Prognoserna ändrar ju sig hela tiden så jag håller tummarna för oss alla!