2008-08-12

Gnäll

Alltså, jag vill inte vara otacksam. Men det här med att bo i Florida på sommaren är inte så där jättekul jämt, kan jag tala om. Just nu är det verkligen helt outhärdligt varmt. Man skulle kunna duscha varannan timme och ändå känna sig ofräsch och svettig.

Som om det inte är illa nog så är det dessutom mycket fuktigt och då känns det ju som om det är ännu varmare. Och är det fuktigt så kommer myggen. J kan inte gå ut utan att bli stucken på massor av ställen och han får stora, röda bölder som kliar så han håller på att bli tokig. Han kan inte sova på nätterna av att det kliar så mycket.

Jätte. Jätte. Kul.
Inte.

Jag har turen att inte få ont av mina myggbett, det blir inte några märken och det kliar inte. Ingen är mer tacksam än jag.
Idag ska vi träffa J med barn i YMCA-parken och leka lite innan det blir för varmt, det ska bli roligt.

Andra bloggar om:
, , , och .

6 kommentarer:

aurorabuddha sa...

Nae, vet du, jag sager detsamma: fy for sommar. :o( Jag ska be att fa gnalla oxa: det ar sa varmt att det ar inte ens roligt. Det gar inte att vara ute och man svettas hela tiden.

Saltistjejen sa...

Ååååå vad jobbigt för J!!!!
Jag har exakt samma problem själv. Är lite allergisk mot mygg- och insektsbett. Myggbett blir alltid stora bölder dom kliar som h-e!!!! Så på det viset har det varit skönt att bo här på Manhattan för det är definitivt färre mygg här än i sverige...
Ochd etta med fukten. jag klagar ju här och jag förstår att vi har ingen fukt alls jämfört med er! Hu!
Men kanske ska du lägga detta med den olidliga värmen i minneslådan och tänka på det sedan när ni sitter i svalkande regnet i Seattle...! ;-)
Det är nämligen lätt att bara minnas hur bra allt var...
Kram!

Jenny sa...

Mot myggbett - xylocain! I Sverige köper man det på apoteket, men det borde ju finnas i USA oxå. Det är en universalsalva mot lite allt möjligt, myggbett, håltagning i öronen... Listan kan göras lång!=)

Fundersam Cecilia sa...

Eric har också ont av myggbett,han får jätte stora röda märken.I helgen var det fruktansvärt,det gick inte att visa sig ute förrän de hoppade på oss och bet.
Det är illa att gå in och duscha och lagom till att man har torkat sig så är man redo för en dusch igen.

Anne sa...

Sommarhettan i Florida suger, det är inte roligt alls den årstiden. Så jag förstår dig.
Testa vanliga receptfria allergitabletter mot typ hösnuva och liknande, det rådet fick vi mot myggbett då vi var i Florida.

Petra H sa...

Usch usch för myggbett! Jag förstår precis hur han känner sig, jag kan också bli vansinnig på kliande myggbett. I Italien köpte vi speciella anti-myggmedel som man satte i en vanlig kontakt och utsöndrade något medel som myggen inte gillade (säkert cancerframkallande men funkade relativt bra).
Ångbastu utomhus är INTE kul, jag tycker faktiskt att vi ska få klaga lite ;-)