2008-09-09

Å sen då...?

Nu har jag lagt upp typ tusen bloggar jag följer på nån sorts feed, med förhoppningen att det på något sätt skulle synas när de uppdaterat. Men var syns det då??? Är jag dum i huvet eller vad?

Andra bloggar om:
, och .

7 kommentarer:

Kerstin sa...

Gå in på "favoriter" som förhoppningsvis finns till vänster i ditt internetfönster. När du klickar på stjärnan får du upp Favoriter, Feeds och Tidigare. Klicka på Feeds så bör dina bloggar ligga där. Annars kan jag rekommendera Bloggkoll.com. Funkar kanon.;)
Ha en bra dag.

Saltistjejen sa...

Hm, jag använder igoogle. Det är superbra!! Då kan jag lägga upp feeds där och sedan kommer alla nyuppdaterade blogginlägg (på de bloggar jag följer) upp automatiskt i mitt igooglefönster.
Kanske kan du göra ett igoogle-konto?? Du behöver en hotmail eller gmail e-mailadress bara.
Jättebra tycker jag!!!

Lycka till!

anna of sweden sa...

Hej! Trillade in på din blogg någonstans ifrån (vet inte hur). Måste bara säga att du har en kul blogg. Kommer att fortsätta läsa.
Hälsar Anna i Philadelphia

Marianne sa...

Feed? Hahaha, jag är så gammalmodig att jag klickar mig fram bland bokmärkena varje dag! Plus att jag har liiite koll i min länklista när någon av er som jag har länkat till uppdaterar.

Men man kanske skulle kolla det där ...

Annika sa...

Haha, sällar mig till Marianne. jag pingar lydigt på Nyligen, men har aldrig gjort ngn favoritlista där, jag har ingen feed fr google eller dylikt. Jag bara klickar mig in hos er alla och ser efter om ni skrivit ngt...Gammaldag. jajamään...Funkar :-)

Ha det så gott.

Lisa sa...

Florida verkar inte heller helt fel ;) Dit har jag väldig lust att åka!

Petra H sa...

Jag är som Marianne och Annika, klickar varje dag på de olika länkarna. Jag har inte heller fattat hur rss feeds funkar så då är väl jag dum i huvudet också ;-)