2008-10-29

Kallt

De är faktiskt kallt som bara den här.
Typ femton grader.
Och jag har INGA LÅNGBYXOR!

Skit.

6 kommentarer:

Fundersam Cecilia sa...

Vi har bara 10 grader vi!!Har heller inga långbyxor...jo förresten det har jag ju kom jag på.Men jag kan ju inte påstå att jag vill ta på mig det.Tindra har däremot fått på sig byxor för första gången sen vi lämnade Sverige.

Desiree sa...

Ja och här är det ännu kallare. Imorse var det till och med någon minusgrad och frost på marken. Det var vackert men man är ovan att se detta fenomen. Fick klä på mig ordentligt på morgonpromenaden. Såg några galaningar som bara hade shorts på sig de måste frusit mycket!

Annika sa...

Kallt här också...8 grader och blåååååst!!!
Men jag tycker att det är skönt.
Haha, du får ge dig ut och köpa lite braller då...

anna of sweden sa...

15 grader? Det är ju sommarvarmt! ;)
Här är det sex grader och iiiisande vindar.
Brrrr.

Victoria sa...

Fundersam Cecilia: Oj, vilken chock, stackars barn! ;o)

Desiree: Ooooh, frost! Det längtar jag efter.

Annika: Jag hittade faktiskt ett par gamla lappade jeans från förr längst in i garderoben. de passade faktiskt och JAG KUNDE SITTA I DEM! Seger. :o)

Anna of Sweden: Äsch. Det är alltid någon som ska vara värst. ;o)

Petra H sa...

Ha ha, vilket problem! Men jag har faktiskt nästan alltid på mig långbyxor om jag ska vara INOMHUS i PR, det är alldeles för kallt annars!! Det är sällan jag går i kjol faktiskt, och det är bara turister nästan som man ser i kjol / short, antagligen just pga AC-kylan inomhus. Komiskt att jag hade mer nytta av mina sommarkläder i somras i Sverige än här! Lite tråkigt, men brrr... :-(