2008-11-01

Bilder från gårdagen

Igår var det alltså Halloween, en dag som närapå slår självaste julafton i popularitet. Vi vuxna klär inte ut oss sådär värst, men de små hade såklart sina "kostymer" klara och lite färg i ansiktet blev det också:

Lill är SpeedRacer som krockat, så han har två blåtiror och ett ärr, och Lång är Indiana Jones med obligatorisk skäggstubb och ett litet sår.

Vi var hos M med S och T och det var jättetrevligt. Alldeles lagom temperatur och man kunde sitta ute utan att varken frysa eller svettas. Fast lagom till vi skulle ut och "trick-or-treata" började det duggregna, men det var inget som hejdade oss! Vi väntade bara tills det blev ett litet uppehåll och sen gav vi oss ut!

Ungarna hade jätteroligt och de fick MYCKET godis!
Vissa tog det här med halloween på stort allvar och hade massor av dekorationer i trädgården:

Här fick man komma in, och de hade dekorerat hela undervåningen, massor av spindelväv och avhuggna kroppsdelar låg och hängde överallt. Det var hjärnor på mattallrikarna, avhuggna huvuden i badkaret och fullt med spindlar på väggarna. Hela familjen verkade vara inblandad, flera satt och stod runt om i huset, med knivar och "blödande" sår på kroppen. Det var helt otroligt att se, även om de minsta i vårt följe tyckte det var lite väl otäckt.

Vi var rejält blöta när vi kom hem, men på det hela taget var det en mycket lyckad kväll!

Fler bilder från de senaste veckorna finns att beskåda i fotodagboken.

Andra bloggar om:
, , , , och .

6 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Vad fina de var!!!
Och jag mötte också en Indiana Jones här hos oss i hissen. Fast det var faktiskt redan i förrgår, så han ahde nog tjuvstartat lite... ;-)
Och du vilket hus!Vilka dekorationer!!!! Himmel!!!!
Vet inte riktigt ifall jag tycker det var särksilt snyggt precis, men roligt var det iallafall!
Kram!

S O F I A sa...

Hej! Va söta grabbarna blev. Har tittat igenom dina Efit-bilder och såg sköldpaddan som lade ägg! Hur gick det sen? Blev det några bebisar?
Mvh Linsfia

Victoria sa...

Saltis: Näej, snyggt och smakfullt var det inte, men väldigt kul att de ansträngt sig så! Kram!

Linsfia: Du kan tro att vi kikat och kikat efter småsköldisar, men vi har hittills inte sett några - vi kan inte ens hitta hålet där äggen ligger/låg. Men jag tror att de kläcks och kommer upp på natten så det kanske inte är så konstigt att vi inte sett dem.

Desiree sa...

Wow vilket hus! Snacka om att seriöst dekorera och ta Halloween seriöst. Jobbigt att behöva ta bort ALLT nästa dag. Killarna var jättefina i sina halloween dräkter. Jag tycker de hade valt jättebra kostymer. Verkar som ni fick en riktigt lyckad halloween trots regn.

Swedeheart sa...

Det är lite kul med alla som klär ut sig til Halloween... Man möter varulvar och Rödluvor och allt möjligt annat på stan...
trevlig blogg, tycker jag som bor i Los Angeles....

Anonym sa...

Sööööta grabbar tycker även jag!

Wow, husbelysningen var inte att leka med. När jag var utbytesstudent i USA minns jag att juletiden var ett elslukande julpyntseldorado, men jag minns inte att folk gick igång i samma stil inför Halloween, faktiskt.