2009-03-07

Shrek - The musical

När vi var uppe i New York passade vi på att gå och titta på musikalen Shrek på Broadway, och vi tyckte alla fyra att föreställningen var väldigt bra. Som vanligt hade jag aldrig hört talas om någon av skådespelarna, även om Sutton Foster, som spelade den kvinnliga huvudpersonen prinsessan Fiona, har vunnit inte mindre än tre Tonys och det är minsann inget att fnysa åt.

Här ser ni prinsessan Fiona som väntar i sitt torn:Såklart har Shrek också sitt paradnummer, jag hittade inget klipp som är "lagligt" bara filmsnuttar som folk olagligt filmat med skakiga kameror under pågående föreställning, så det får bli ett inslag från TV där Brian D´Arcy sjunger utan grönt skinn:De sjunger fantastiskt!
Om ni är i New York medan den här musikalen går, ta med era barn och se den!

5 kommentarer:

Mz.olsson sa...

Skulle jag gärna vilja se!! Tyckte det var kul att se din kommentar hos Jenny, att du bara umgås med svenskar. För så är det här också:) Har EN amerikansk väninna (eller vi umgås med familjerna). Annars umgås jag bara med svenskar. Tycker amerikanarna är svåra att komma inpå livet faktiskt! Kanske det är jag, vad vet jag??

Victoria sa...

Mz. olsson: Det är nästan så man knappt törs erkänna att man inte umgås med några amerikaner! Men det är skönt att det fins fler :o)

A home far away sa...

Jag har ju helt glömt bort att tacka dig för att du postade magasinet till mig och naturligtvis för förtroendet att skriva i tidningen!!
Såg flera ansikten jag kände igen från RM i Korea i tidningen:)

PS Jag försökte skapa en blogg till men alla bloggar rörde ihop sig, hur har du gjort, vill ha en fototblogg också, :)

Kram Gunilla i Singapore

SoCal Helene sa...

Jag nästan skäms men jag har aldrig varit på en musical....fast om ett par veckor blir det av, ska gå på Grease i Los Angeles, det ska bli kul!
;0) Helene

Victoria sa...

A home far away: Det är klart jag skulle skicka tidningen och tack igen för att du skrev så bra, jag vet att det är många som tyckte ditt bidrag var väldigt bra!

Angående att ha flera bloggar så har jag skapat en ny blogg med helt andra användaruppgifter, passwords och sånt. Sen "bjuder jag in" så jag kan uppdatera mina samtliga bloggar (funkar ju bara om man gör allt på samma ställe, i mitt fall Blogger) men bara logga in med ett password. Blev det lite klarare? Jag kan försöka hitta exakt hur man gör och skicka till dig, om du vill.

SoCal Helene: Oooh, Grease, häftigt! Den skulle jag vilja se!