2009-03-06

Gå i sömnen?

Snacka att man är fixerad vid att samla steg på sin stegräknare!
I morse upptäckte jag att jag sovit med den på, kanske hoppades jag att jag skulle gå i sömnen?!?

6 kommentarer:

Jenny sa...

Hi hi, hade du loggat några fler steg? Vem vet, det kanske funkar ;-)!? Stor kram!

Anne sa...

Haha, du är för rolig. Jag säger som Jenny, vem vet, kanske det funkar och man kan få några extra steg om man sover med den på...

Victoria sa...

Jenny: Jag hade ju missat att kolla exakt hur många jag hade innan jag gick och la mig, så jag vet inte, typiskt va!? ;o)
Kram!!

Anne: Jag får väl göra en test, skriva upp precis hur många steg det är på kvällen och sen kolla om det blivit något mer på morgonen efter sen!

Desiree sa...

Ha ha du är för skön! Fast det har nästan hänt mig också att jag liksom glömt att ta av den. Jag har ofta satt på den fast jag har nattlinnet på mig om jag skulle gå runt lite i huset eller hämta nåt i köket innan jag somnar så då gäller det att inte gå miste om de där sista värdefulla stegen innan man somnar och då är det lätt hänt att man glömmer att ta av den nästan. Gå nu inte i sömnen för det skulle kännas fuskigt nästan
;-)

Marianne sa...

HAHAHAHAHAHA, DU ÄR FÖR ROLIG!

Anna, Fair and True sa...

När man slutar med den (det blev så eftersom min mamma schabblade bort den i säkerhetskontrollen på Heathrow) så har man abstinens. Min satt lite dåligt på jeanslinningen så jag hade fått in en vana att känna att den satt där då och då. Och de har jag hållt på med i månader efteråt :)