2009-05-11

Pinigt

Jag är ju pinsamt dålig på att uppdatera här.

I vilket fall som helst så är det nu mindre än en månad kvar till vi åker till Sverige. Och vi har fortfarande inget nytt hus.

Det första är superduperkul.
Det andra ruttnar man på.

6 kommentarer:

mallan sa...

Vad roligt med Sverigeresan! Hoppas det ordnar sig med huset!

Victoria sa...

Mallan: Ja, jag längtar verkligen tills vi ska åka! Jag hoppas också att det ordnar sig snart, jag börjar känna mig lite grann stressad faktiskt. Det enda jag vet säkert är att vi ska vara ute ur huset den 11:e augusti, men det är väl allt... :o(

Marianne sa...

Inte bara jag som har legat lågt den sista tiden alltså.

Oj, vad roligt att ni ska hem till Sverige. Hur länge stannar ni? Det kanske du redan har skrivit längre ner, jag ska läsa bakåt i tiden.

Hoppas verkligen att det ordnar sig med huset! Jag håller tummarna!

Annica R sa...

Jippi för Sverigeresa, jag & mina döttrar åker hem den 22 juni, ska bli så kul! Jobbigt med huset, vi hyr också hus här i Dallas, har tänkt mycket på vad som hände er. Hoppas vår hyresvärd betalar som han ska... Lycka till med husletandet iaf!!

annieverse sa...

The story of my life! Vår Sverigeresa inträffar ungefär samtidigt som er - och vi har fortfarande ingen bostad i Mumbai ;-)

Victoria sa...

Marianne: J stannar i två veckor, jag och killarna stannar dryga två veckor till, så det blir bästan fem veckor för oss den här gången!

Annica R: Vad härligt med Sverigeresa - hoppas ni får en kalassemester!

Annieverse: Åh, vad trist att ni inte har fått något napp än! Men vi får kämpa på! ;o)