2009-07-09

Husägare!

Nu har vi äntligen fått papper påskrivna på ett nytt hus!
Förutsatt att allting fungerar och att besiktningen går som en dans imorgon eftermiddag, kommer vi flytta in lagom till skolstarten.


Så här ser det ut.

22 kommentarer:

Fundersam Cecilia sa...

Jätte Grattis!!Vilket underbart fint hus....blir ju lite avis nu :-)Hoppas att allt går bra på besiktningen.
Gud så roligt för er.Gick resan bra hem?
Kram!!

Victoria sa...

Fundersam Cecilia: TACK!! Resan hem gick bra, men det var otroligt tråkigt och segt nu när vi åkte över dagen och inte på natten. Men, men, fram kom vi ju och det är huvudsaken. Kram!

S w e F l o sa...

Kanon! Det måste vara härligt att ha det problemet ur världen... Snyggt hus dessutom!

Kerstin sa...

Det ser ju jättefint ut. GRATTIS! :)
Ha det gott.

Victoria sa...

SweFlo: Ja, det är jätteskönt att slippa oroa ihjäl sig för det där nu. Fast nu kan jag börja oroa mig för själva flytten istället, haha! ;o)

Kerstin: Tack så mycket!! :o)

Saltistjejen sa...

Wow! GRATTIS!!!
Vad underbart skönt att ni hittat ett hus och att det är mer eller mindre klart nu! Så slipper ni oroa er och fundera.
Härligt!
kramar!!

Marianne sa...

WOW! GRATTIS!!! Och vilket fint hus!!!! Hoppas nu verkligen att allt går bra hela vägen så att det problemet är löst. Så skönt det måste kännas! Vad roligt att kunna börja planera och inreda! Eftersom det är ERT hus kan ni ju nu verkligen låta fantasin flöda, slipper ta hänsyn till vad en hyresvärd tycker. UNDERBART!

KRAMAR!

Dosiss sa...

Verkligen ett fint hus och jag är glad över att ni äntligen har hittat ett hus som bara är erat. Har ni en kanal bakom det?

Sandra sa...

Åh vad fint!
Var ligger det?

*kram*

Victoria sa...

Saltis: Ja, det är verkligen skönt att slippa all oron! Kram!

Marianne: Precis, nu slipper vi stå ut med vår hyresvärds färgsmak. Vi försökte definiera färgen i matrummet häromdagen och misslyckades å det gruvligaste. Det närmaste vi kom var bajsgrönt... Kramar!

Dosiss: Ja det ska bli skönt att ha något eget som man kan bestämma själv över. Det är vatten bakom, ingen kanal som vi har här utan mer som en avlång sjö.

Sandra: Huset ligger i Lake Worth, i Palm Beach county. Det är ungefär en timmes bilresa norrut härifrån. En timme närmare Orlando!! :o) Kram!

Fritt ur hjärtat sa...

GRATTIS! Jag blir nyfiken på baksidan...är det några krokodiler;-)

Sporty Spice sa...

Åh vilket fint hus! Grattis!

Anna, Fair and True sa...

Grattis! Jättefint! Där kommer ni nog få det bra!

Desiree sa...

Åh stort grattis!!!! Jättekul att ni äntligen har hittat och få bli ägare till erat drömhus. Huset ser verkligen kanonfint ut. Ser fram emot senare inlägg så att du kan köra lite husesyn invändigt så att vi får se lite mer av detta vackra hus. Det ser väldigt stort ut. Hur många bedrooms är det? Är det stor trädgård också? Ligger det i närheten där ni bodde innan. Jag är så glad för din och familjen skull att ni hittat erat hem och hus lagom till skolstarten och allt. Jättekul! Då kommer du ha fullt upp med flytt och inredning ett bra tag framöver. Åh vad kul!

Halabalo sa...

Men grattis! Har varit ifrån din blogg av olika anledningar i ett år och trodde att jag skulle hitta dej i Seattle nu men det verkar inte bli nåt av det eller? För regnigt i min smak ;) Kul att vara tillbaka!

annieverse sa...

Det ser otroligt fint ut, huset! Stort grattis! Kan tänka mig att det är en lättnad att bostadssökandet är över :-)

Ann-Marie sa...

Grattis till huset, så tjusigt. En liten nyfiken fråga av en som inte vet hur det går till. Har ni köpt huset själva, eller är J:s jobb med och betalar? Vad säger killarna om att byta skola, för så blir det väl?

AnnaA sa...

Tjusigt hus! Och oj vad många bilar ni får plats med! :)

Victoria sa...

Fritt ur Hjärtat: Nope, inga alligatorer. Det är dels mycket längre från Everglades än vad vi bor i dag och dels är det en liten konstgjord sjö. Det vildaste vi kan förvänta oss är nog en och annan sköldpadda. ;o)

Sporty Spice: Tack!!

Anna, Fair and True: Tack så mycket, jag tror att vi kommer trivas där.

Desiree: Huset har kök, fyra sovrum, loft, två vardagsrum (som ju är standard här) och ett extra litet rum vid vårt sovrum som vi kommer använda till kontor. Jag är särskilt belåten med att vi har tvättstuga inomhus (och inte i garaget som nu) och ett tre-bilsgarage. Vi har ingen pool men plats för att gräva en, det blir väl nästa år kanske. Huset är dryga 3000 square feet.

Halabalo: Kul att ha dig tillbaka! Seattle blev det ingenting av just nu, vi bestämde att vi skulle bli kvar här ett par år till och njuta av solen! ;o)

Annieverse: Tack, ja det är verkligen skönt att ha det där eländet ur världen!

Ann-Marie: Det är vi som köper huset, J:s jobb har inget med det här att göra (även om ett bidrag därifrån hade varit bra, ha ha!). Killarna är OK med att de får byta skola, fast de är lite ledsna över att de kommer så långt från sina kompisar. Men jag är inte orolig för dem, de kommer hitta nya bästisar.

AnnaA: Haha, ja det är ett trebilsgarage, så vi får in våra två bilar plus lite plats kvar till ett förråd.

Lisbeth sa...

Vilket fint hus :-)

josse sa...

Wow, fint! :)

Li@n sa...

Hej, har suttit och plöjt din blogg och lär komma tillbaka (inte bara för att jag ser att ni köpt hus i LW-där vi har goda vänner) utan för att du skriver en massa vardagshändelser som får en att minnas och längta tillbaka något alldeles gruveligt.
Till och från har vi diskuterat "vågar-vågar inte" att flytta men inser att det är förberedelser i flera år som gäller. I synnerhet som de två enklaste sätten (hm inte helt rätt ordval, jag vet)för vål del inte existerar dvs. vi är redan gifta o kan därför inte gifta in oss ;D (som maken säger-en sån tur att vi har varandra när ingen annan ville ha oss) likaså möjligheten att det företag man ev jobbar på stationerar en utomlands. Ingen utav oss arbetar på ett sådant företag...ja ja drömma är ju gratis och hänga på din blogg likaså, så på återseende!

Må så gott//Lian