2009-07-17

Sladdproblem

Här är det dåligt med inlägg kan man säga.
Problemet är att min strömsladd till laptopen är trasig och det kommer dröja ett bra tag innan vi kan få en ny. Tills vidare får jag stjäla lite tid från Långs dator och den lämnar en del övrigt att önska, om man säger så. Dessutom fungerar inte det trådlösa nätverket så vi slåss om nätverkssladden hela dagarna eftersom killarna vill spela sina XBox-spel online...

Jag får koncentrera mig på att packa istället. Vi har varit på U-Haul och köpt flera flyttkartonger och prasselpapper så jag kan fortsätta det jag påbörjade innan vi åkte till Sverige. Igår packade vi ner nästan allt löst i Långs rum och kastade dessutom en sopsäck full med gamla papper, trasiga leksaker och annat som vi inte vill ha med till nya huset. Idag hade jag tänkt att vi ska ta Lills rum, det blir förmodligen mer än en sopsäck som ska kastas därifrån, han är verkligen en liten samlare, den killen. Idag ska jag också skicka iväg vårt XBox360 på lagning (jag vet! allt bara faller sönder plötsligt, vad är det frågan om??), jag hoppas bara att jag kan paketera den ordentligt. Det bästa vore nog att slakta en av våra nya flyttkartonger till det, vi får väl se hur jag gör.

Jag har inga nya bilder på huset just nu, men det kommer en "tour de hus" när vi flyttat in och kommit i ordning, så ni kan se ordentligt hur det ser ut.

För övrigt är här olidligt varmt, jag går inte ut mer än vad som är absolut nödvändigt. Det är ju typiskt att det blev flytt nu när det är som absolut varmast. Dessutom är alla våra svenska vänner i Sverige när vi flyttar så där kan vi inte be om hjälp att bära heller. Knasigt men vi har ingen annan än oss själva att skylla på. Det får ordna sig på något sätt.

6 kommentarer:

Sarah sa...

Det brukar vara bra att flytta lite då och då så man får rensa bland grejjerna! Kanske var det därför jag har flyttat så förbånkat många gånger...?

Skall bli kul att se huset!
Oroa er inte för flytten, det finns folk som inte gör annat än att bära flyttkartonger och soffor hela dagarna. Fast de tar betalt, har jag hört...
Kramar!

Marianne sa...

Nej! Vänta inte med Tour de hus ända tills ni har kommit i ordning! VILL SE!!!

Jag är SÅ glad för er skull!

Kram!

Anna, Fair and True sa...

När drar i då? Och kommer ni få användning för alla tre garage? :) Ska ni sälja er svenska bostad nu eller hur gör ni?

AnnaA sa...

Rensarensa... Kul! Och tråkigt på samma gång. :)
Känner du/ni de här: http://jnytt.se/nyhet/25158/jag-flyttar-nog-aldrig-hem-igen
Nyfiken som jag är... och dessutom tror jag ju att alla svenskar i USA känner varann. ;D

Desiree sa...

Spännande det där med flytten. När flyttar ni in i nya huset beräknar du. Även om det inte hade krånglat med datorsladd så antar jag att du ändå har fullt upp med att packa och fixa iordning. Skönt att passa på att rensa en del då man ändå ska till att flytta. Jag förstår att det är olidligt varmt just nu. Jag njuter av den svala mer lagom temperatur som existerar här i Sverige. Så skönt att kunna vara ute och röra sig utan att svettas ihjäl. Ha det bra och sköt om dig i hettan och bland packningen.

Victoria sa...

Sarah: Precis! Jag kastar och kastar och kastar! Kramar!

Marianne: Ha ha, jag ska se vad vi kan ordna! Kram!

Anna, Fair and True: Vi flyttar senast den 10:e augusti, vi har inte fått något bestämt datum ännu. Vi kommer definitivt behöva alla tre garageplatserna. Två bilar och så resten kartonger... ;o) Vi har ingen svensk bostad, vi sålde huset när vi flyttade hit.

AnnaA: Nej, jag känner inte dem, de bor ju ganska långt härifrån. Men det var kul att läsa artikeln!

Desiree: Ah, det hade varit skönt att vara i Sverige nu när det är så varmt, men nu är det som det är. Det är skönt att kasta saker som man inte använder, de drar en massa onödig energi. Det ligger nog något i Feng Shui! ;o)