2009-08-05

Flytt

Nu är det bestämt - vi skriver på papper och får nycklarna på fredag och så blir det inflyttning på lördag. Ooooh, vad spännande!

8 kommentarer:

petchie sa...

Vad roligt!! Och kanske också lite jobbigt, det är tungt att flytta... men hoppas att flytten går smidigt och att ni får det riktigt bra på det nya stället. Ser framemot bilder från det nya hemmet!
Kram

S w e F l o sa...

Vad spännande! Hoppas allt går som på räls!

Anne sa...

Ååååhhh, vad kul. Känslan att öppna upp dörren med de egna nycklarna och för första gången "på riktigt" stiga in i ert nya hem. Ert eget hem, inga hyresvärdar att bry sig om utan hundra spikar kan spikas upp i trappan om ni råkar känna för det... Jag ser också framemot bilder från nya hemmet! Kram!

Inger sa...

Jättegrattis till nya hemmet. Önskar er stor trivsel och att killarna hittar nya fina vänner.
Har nyligen hittat din blogg och tycker att du skriver jättebra och med knorr! Kanske kan det bli något av författardrömmarna.
Lycka till!

Marianne sa...

OJ, det är ju snart! GRATTIS! Å vad härligt det blir för er att komma till ert eget hem och kunna göra allt det där man går och funderar på när man hyr. Spännande!

Lycka till!
Kram!

Dosiss sa...

Jag skickar lite cyberflyttgröt!

Victoria sa...

Petchie: Ja, det är jobbigt, men man jobbar ju åt sig själv så att säga... Jag lovar att ta bilder så ni får se! :o) Kram!

SweFlo: Det hoppas jag med, det är mycket som kan strula med ett husköp.

Anne: Haha, många spikar och skruvar blir det! Kramar!

Inger: Hej, vad roligt att du hittat hit, välkommen!

Marianne: Yes, det är imorgon!! Hjälp!!! ;o) Kram!

Dosiss: Tack så mycket! :o)

Monica sa...

Vad spännande! Lycka till med flytten!