2009-08-16

..och går lite vilse

Fortfarande, efter en dryg vecka, går jag vilse i nya huset.
Jag ska ut i tvättstugan och hamnar på gästtoaletten och blir lika förvånad varje gång.

7 kommentarer:

KARLAVAGNEN sa...

Härligt! Gott att ni trivs! Får man leva i det nya området? Jag menar, parkera bilar och hoppa studsmatta och annat?

Anonym sa...

Hihi! Det låter som om ni har ett mycket stort hus :) Ser fram emot bilder. Tack för att du är tillbaka och förgyller min tråkiga gråa Stockholmsvardag :)
Hälsningar från Kiddan (Mitt googlekonto funkar inte så jag får regga kommentarer anonymt)

Marianne sa...

Det låter lovande, för då har du rätt stora ytor. HÄRLIGT!

eastcoastmom sa...

Hoppas det nya känns som hemma, snart!

Petra H sa...

Ha ha, det låter lite som när jag precis flyttat till PR och tyckte att lägenheten var sååå STOR och glömde hela tiden var jag lagt mobiltelefonen... Inte klokt när man inte hör sin mobil från ena ändan av lägenheten till den andra - sådana lyxproblem hade vi inte i Bryssel ;-)
KRAM!
PS Såg på Annes blogg att du funderar på spacebags - världens bästa uppfinning för oss som 1) bor i varmt och FUKTIGT klimat 2) som inte använder vinterkläderna så ofta pga ovannämnda orsak...
PS II Och passande nog är ordet i ordverifieringen SWEAT :D

Victoria sa...

Karlavagnen: Jodå, även om man har regler och förordningar här också (vi fick papper om att de bland annat skulle bestämma var man fick sätta sin parabol - EFTER att vi redan satt upp den...), men måste få tillstånd så fort man ska göra något som syns utifrån så att säga. Tur man inte behöver fråga om lov om man vill möblera om inomhus! ;o)

Kiddan: Närå, så stort är det inte men de ligger bredvid varandra och om jag tänker på annat när jag går så hamnar jag fel ibland, haha!

Marianne: He he, se ovan!

Eastcoastmom: Det kommer säkert snart, bara vi får iordning alla våra snabla kartonger så vi slipper snubbla på dem i tid och otid.

Petra H: Haha, precis! Vi har faktiskt bara mobiltelefoner nu efter flytten, vi bestämde att vi inte skulle ha någon landlina eftersom det ändåp bara ringde nasare på den ändå.
Angående spacebags så var det just dunjackor, stickade tröjor och sånt tjafs jag tänkte på. De får någon sorts konstig lukt av att hänga i garderoben i sån här fuktig luft. Hoppas också på att man får lite bättre plats i skåp och lådor när jag använder de där påsarna...

Anna, Fair and True sa...

hahaha :) Hur stort är det egentligen?!

/Anna-som-läser-ikapp