2009-10-21

Min man är bäst

Att ha föllsedag är inte illa alls. Man gör det man vill och struntar i tvätt, dammråttor och annat trams. Om man dessutom har en son hemma som bara är liiiite sjuk kan man spela TV-spel tills ögona blöder. Det är grejer det och man samlar poäng hos gossen också, icke att förglömma. Här är vi i soffan:


Såhär på 41-årsdagen har jag bestämt mig för att inte vara så sabla självkritisk jämt. De är rätt ofta som jag skriver en text i bloggen och sen raderar den för jag inte tycker den är tillräckligt bra, eller tar en bild på mig själv till "Dagens själv" men sätter inte in den för jag tycker jag ser knasig/ful/fet/dålig hårdag/all of the above... Man måste kunna bjuda lite på sig själv och det har jag bestämt att jag ska göra från och med nu. Sådeså.

Förresten, min man är jordens snällaste. För en liten stund sedan ringde han och frågade om jag fått paketet. Jag pilar som en blixt (hrm..) och kollar utanför dörren och där ligger minsann ett litet platt paket. Inuti ligger en sån här:


En Amazon Kindle! Wo-hoo! Det är alltså en slags liten manick som man kan ladda full med exempelvis elektroniska böcker och så läser man dem när och var man vill! Ooooh, vad han är sjukt superdupersnäll!

Min man. Han är bäst!

7 kommentarer:

Annika sa...

COOLT!!
KUL, du får berätta sen vad du tycker!!
peter har hintat om att han vill ha en sån i julklapp!! SÅ jag vill veta allt!
Låter som om din föllsedag är bra, so far!!
Precis, inte var självkritisk.
Bilden på er är jättefin!!!!
Ha en skön resterande dag och låt dammråttor och annat vila :-)
Kram!!

Desiree sa...

Vilken gullig make du har. Vilken toppen present. Du har helt rätt i att man inte ska vara så himla självkritisk jämt. Man borde också vara lite mer snäll mot sig själv och inte allt för hård. Både du och sonen verkar ha fått en fin dag hittills.
Låt den fina dagen fortsätta.

Sporty Spice sa...

Oooh, en Kiddle har jag varit sugen på sedan förra julen! Men nu i år såg jag att de gått ner i pris och kostar "bara" $199. Tror att Tomten kommer att vara snäll i år!

Fråga: det går inte att ladda hem böcker på svenska va? Det vore ju som en dröm!

Saltistjejen sa...

Ååå! En e-reader!!! jag har pratat en hel del emd maranne om dem eftrsom hon har en. Dock inte en Kindle. men en Sony. Jag är sugen på nya Sonyvarianten eftersom den ska vara Mac-kompatibel OCH att den ska fungera i Europa också, Man ska kunna låna svenska böcker på svenska bibliotek med den etc. kan men det även med Amazons????
Och du vad det låter mysigt med tv-spel med sonen. haha önskar ibland att E var lite äldre, för då skulle man kanske kunna "mysa" mer när hon är sjuk. Nu är det mest full fart men typ 100 gånger mer gnäll än vanlgt....
Stor kram igen!!!!

Anna, Fair and True sa...

Kul! Och grattis!

Tina sa...

Grattis, grattis!!!

Marianne sa...

KUL att du har fått en Kindle! Den ska visst komma till Sverige också snart, men frågan är om man då kan köpa allt från Amazon OCH låna på bibblan/köpa svenska böcker. Jag har en Sony och jag är SÅ himla KÄR i den! Fast Kindle ska vara den bästa och jag hoppas att den blir totalt kompatibel.

Kram!