2009-11-17

Färdigsprutad för den här gången

Att jag aldrig lär mig att jag måste äta ordentlig frukost, annars är hela dan förstörd. Det blev bara två små förpackningar youghurt, sen var det SWEA-bladspyssel och tvättpyssel och annat jox att göra och sen var klockan plötsligt så mycket så det hanns inte med någon mer mat.

Inlämnandet av SWEA-bladet med alla turer med betalning av porto, paketering i säckar, vägning och annat på postkontoret på Oakland Park, gick som en dans och den här gången ska jag skriva ett rutindokument om hur man gör så jag inte glömmer det till nästa gång det är dags.
Jag är expert på rutindokument. Halva Microsoft i Akalla är fullt av rutindokument som jag skrivit.

Nåväl. Sen var det dags för influensavaccinering på J:s jobb. Allt gick bra tills jag verkligen satt där i stolen och fick syn på nålen. Jag glömde bort att andas och de andra i rummet blev lite oroliga men det hela gick bra och sticket kändes ju knappt!
Kombinationen "hungrig så jag nästan mår illa" och "här kommer en stor jävla spruta" är inget vidare, så den biten måste jag jobba lite på.

Armen ömmade lite under eftermiddagen och kvällen men just nu känns det inget. Eftersom det inte var något N1H1-vaccin är jag inte orolig varken för att börja gå baklänges eller att armen ska ramla av.

Idag ska jag åka och handla, byta in två DVDfilmer, fixa naglarna och pärla lite. Det var länge sen och verkligen på tiden. Jag har ett par beställningar att fixa och så en födelsedagspresent.

Och så skulle jag piska målare också, ja.

4 kommentarer:

Carina sa...

Jag är lika dum! Jag vet att jag måste äta frukost, jag har ingenting emot att äta fruktost MEN jag glömmer - det kommer annat emellan!
Så sjukt!

Victoria sa...

Carina: Ja, det är så dumt, särskilt när man så väl vet att det kommer surt efter när man inte äter ordentligt! Idag ska jag vara ordentligare.

Cari sa...

Varför är du mer tveksam till vaccinet för den nya influensan/svininfluensan än andra vaccin?
Här i Sverige väntar vi som inte är riskgrupper på att äntligen få vaccinera oss.
Hälsningar från ett grått och regnigt Stockholm

Victoria sa...

Cari: ???
Jag är inte ett dugg tveksam till H1N1-vaccinet och skulle gladeligen ta det om jag fick - det finns bara för riskgrupperna ännu, inte till någon annan. Jag har sett köerna, folk har stått fem-sex timmar för att få sina barn vaccinerade, bara för att mötas av beskedet att allt vaccin är slut. Så har vi det här.