2009-11-09

Håller ordning på kompisarna

Isak går i femman, och alla femteklassare kan vara med i skolans safety patrol om de är duktiga och ordentliga. De står i korridorerna före och efter skoldagen, håller upp dörrar, öppnar och stänger bildörrar när det lämnas och hämtas med bil osv. Eftersom det är Isaks näst sista dag i safety patrol för det här året, så var jag ju bara tvungen i morse att vara den extremt pinsamma mamman som följer med till skolan och FOTOGRAFERAR!

Han håller god min.

För övrigt är det rätt så blåsigt här just nu. Orkanen Ida är på väg, den kommer inte träffa oss men vi kommer få mycket regn och blåst den här veckan. Luften är lättare att andas och vi har kunnat ha skjutdörren öppen på baksidan hela helgen och det har fläktat riktigt skönt! Neo har stundtals suttit som klistrad mot myggnätet, det har prasslat och rört sig ute i buskarna av blåsten och det är mycket spännande!

Vi behöver verkligen regnet, det är torrt i gräsmattan och lågt vatten i dammen på baksidan.

6 kommentarer:

Desiree sa...

Åh vad han ser stolt och glad ut. Hoppas ni klarar er bra undan Ida fast det verkar som om det kommer mest regn sägs det och det är ju preics det ni behöver. Sköt om dig.

mallan sa...

Vad skönt att du får lite bättre väder och kan andas lättare!

Vad stor han är Isak :-) Han ser inte ut att skämmas så mycket, ser mest stolt ut tycker jag.

Kram!

Fundersam Cecilia sa...

Jag håller med om att Isak ser mest stolt ut och ser inte alls ut att skämmas :-)
Ja det är väldigt vad det blåser och jag kan tänka mig att det blåser mer där nere hos er.Igår vädrade vi igenom hela huset och hade inte på ACn på hela dagen,vilket kändes skönt.

Kram

Victoria sa...

Desiree: Visst gör han!? Han är stolt över att vara i safety patrol.
Jag tror Ida kommer ge er mer blåst och regn än oss, så vi håller tummarna för att det inte blir mer än så! Kram!

Mallan: Jo, han är stolt. Fast han tyckte nog allt jag var lite pinsam också när jag ville ge honom en kram, haha!
Kram!

Victoria sa...

Fundersam Cecilia: Vi hade inte heller igång AC:n, det var väldigt annorlunda att inte höra det där suset hela tiden (fast nu ven ju vinden istället, haha!). Det kommer nog bli mer blåst hos er nu när Ida kommer, väl?!

Marianne sa...

Men han ser stolt ut när den pinsamma morsan fotograferar!