2010-01-15

Sitta på ett tåg i 22 timmar

Isak åkte på skolresa till Washington DC igår förmiddag. Han ringde för ett tag sen och satt fortfarande på tåget.
När de är framme ska de flänga runt till alla monument och muséer de bara orkar med.

De ska hämtas på stationen i Palm Beach på måndag kväll.
Min gissning är att det kommer vara en trött kille som stiger av tåget då.

3 kommentarer:

Desiree sa...

Wow vilken kul utflykt. Jag blir nästan lite avis. Vi var ju kort uppe i Washington och hälsade på Annika men tyvärr hann vi inte med så mycket museum men jag hade gärna velat besöka flera. Jag hoppas att det kommer fler tillfällen i framtiden. Jo nog blir tågresan helt klart låååång för det är ju en bra bit att åka. Jättekul att de också får prova på att åka just tåg för det är ju lite ovanligt i det här landet jämfört med flyg. Hoppas han får det riktigt kul.

Saltistjejen sa...

Så himla kul och spännande!!!!
Det ska blir roligt att få höra mer senare om denna "utflykt".
DC tyckrte jag var en superkul stad att besöka och vill gärna dit igen. Vi har lite småfunderingar på att ev ta oss dit senare i vår när magnoliorna blommar (om det nu går att pricka in) och då besöka Annika och hennes familj i Reston. DET skulle vara så kul!
kram!

Jenny sa...

Nog för att det är billigare att åka tåg, men känns det inte som om de "ödslar" väldigt mycket tid på tågåkning, som de skulle kunnat haft i DC (Världens bästa stad, säger hon som ju är klart partisk eftersom jag bott där, men ändå :-))? 22 timmar!?? Men så länge barnen inte klagar så antar jag att alla är glada och nöjda :-). Vilken rolig skolresa att göra! Kram!!