2010-02-25

Sprutor!

Bokade äntligen besök hos veterinären för bägge missarna - Neo är väldigt efter med sina vaccinationer, jag har haft så dåligt samvete så det inte är klokt!

När man adopterar ett djur här får man ett "Health Care Certificate" av adoptionscentret som man använder för att få en första koll hos veterinären utan att behöva betala. Jättebra!!
Leeloo har inga symptom på hosta eller snuva (som Neo hade när vi adopterade honom) så det är jag otroligt glad över. Han gick ju och nös överallt, inte fräscht med fläckar på väggar och sängkläder av kattsnor precis!!

De är fortfarande inte riktigt kompisar de två, men de kan vara i samma rum utan att väsa och resa ragg, och i natt hade jag inte Leeloo instängd hos oss i sovrummet. Lelloo sov uppe hos oss och Neo låg på sin favvoplats i soffan, på fårskinnet. Det är hans bästa plats!

Själv sov jag OK fram till tjugo över tre, sen vaknade jag av ett palmblad som slog mot ett fönster i blåsten. Sen låg jag och hade 1. dåligt samvete att jag inte beställt tid hos veterinären och 2. att jag var tvungen att just ringa idag och beställa tid.
Att ringa är (vet var och en som läst här ett tag) en av de saker jag tycker allra, allra värst om (ja det som skulle vara värre vore nog att ringa till tandis och boka tid och sen vara tvungen att gå dit!) så jag gruvade mig så att jag fick ont i magen.
Ingen sömn efter det, alltså.

Det kanske kan bli en liten lur i eftermiddag om jag har tur, annars blir det att somna tidigt ikväll framför TV:n.

Veterinärbesöket är klockan nio, så jag får nog ta och hoppa in i duchen nu så jag slipper stressa.

3 kommentarer:

Desiree sa...

Hoppas det går bra hos veterinären idag och hoppas du får en riktigt god natts sömn i natt. Har det ordnat sig med micron förresten?

Jenny sa...

Hoppas det gick bra hos veterinären! Kattsnor... fy ja, det har jag aldrig upplevet faktiskt vad jag vet, men vad gör man åt det? Man kan ju inte räcka katten en näsduk och uppmana den att fräsa? Kram!

Malin sa...

Åh, jag är likadan med telefonsamtal...jag ska åka förbi och betala anmälningsavgift på barnens nya skola och då vill de att jag ska ringa innan och säga att jag är på väg så att de ser till att vara på kontoret när jag kommer, men jag har faktiskt helt ärligt funderat på att chansa och bara åka dit och inte ringa innan :D Superknäppt jag vet...
Skönt att nya katten verkar må bra!