2010-02-25

Vi var hos veterinären

Telefonen krånglade så jag kunde inte lägga ut det här inlägget då, men här ser ni Leeloos väska till vänster och till höger den nya till Neo. De gillade INTE att åka bil, kan meddelas. Men allt gick bra hos doktorn, såklart.


- Posted using BlogPress from my iPhone

6 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Vad skönt att det gick bra! Och jag tror vi har en likadan carrier som den röda till vänster.
Njut nu av ert väder. Här rä det ihållande snöregn! Brrrrr!
Kramar!

Malin sa...

Härligt att det gick bra!
Idag på förmiddagen var jag och barnen på Wellington mall, är det nära där du bor? HAr för mig att jag läst någonstans att du bor i Lake Worth? Det var närmaste stället (som jag förstått det i alla fall) där det finns en Abercrombie. Så att nu är vi lite fattigare, men barnen är supernöjda med sina nya kläder!

Sporty Spice sa...

Fina kattväskor. Jag köpte en liknande men mina katter lyckades få upp dragkedjan typ varje gång så jag fick byta till ful plastbur istället.

KARLAVAGNEN sa...

Snygga. Jag har en Sherpa väska till Nisse. Testa med Feliway Ferromon spay att spruta väskorna (en spray-sprutt per väska) och vänta 15 min innan du sätter i katterna.

Alternativt att sjunga för katterna! Så tystnar de nog.

Kiddan sa...

Snygga väskor! Men TVÅ katter? Skönt att det gick bra hos vetten, kanske bilresan går bättre nästa gång.

Ann-Marie sa...

Snygga transportväskor. Får man fråga vad ett besök hos veterinär kostar i USA. Vi var och vaccinerade våra katter (2 st) mot kattpest/kattsnuva, och det gick på 600 kr. Plus specialfoder 500 kr för 7,5 kg, till "lilla" fröken
(6 kg tung) hoppas att hon kan tappa åtminstone 1 kg. Vi har invägning varje söndag och idag hade inget hänt, trots ett par veckors ätande av nya fodret.