2010-03-18

Kan man gå minus på vuxenpoängen?

Har en... (knappt jag törs skriva det) färdiggjord frusen lasagne i ugnen på till-lagning! Den duktiga hemmafrun i mig gallskriker. Men jag ger faktiskt själve fan i det, hon kan gasta så mycket hon vill. Idag lagar jag ingen mat, möjligen vänder jag ihop lite sallad.

För jag kom just på att hur kul och lövely det än är att vi snart får gäster (min mamma och Johans mamma&pappa) så ska det hittas på lunch och middag i EN HEL MÅNAD!
Har man fint besök kan man inte gärna slänga fram rester, va?!

Det blir till att gnugga geniknölarna och surfa på receptsajter i ett par dagar framöver.

5 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Vad RoLIGT att ni får besök! Och så kärt sådant också!!! Ang färdiglagad mat eller halvfabrikat är det väl inget fel med det. Bara det inte blir varje dag.
KRAMIS!

Dosiss sa...

...eller fylla pâ kylen och lâta gästerna gnugga geniknölarna i en mânad. ätminstonde dela pâ arbetsbördan.

Anna, Fair and True sa...

Ät ute en massa!

Desiree sa...

Ibland får man faktiskt fuska liiite. Helt ok. Kul med besök. Mina favorit recept siter är Arla, Ica, och Allt om Mat. Här hittar du massor med bra och enkla rätter att sno ihop. Du kan ju alltid passa på att fylla på frysen och fixa lite i förväg. Men sedan kan jag tänka mig att gästerna vill gå ut och prova en massa ställen också samt hjälper de dig gärna i köket och att komma på goda maträtter ni kan laga tillsammans. Ha en underbar helg.
Kram

KARLAVAGNEN sa...

http://veckomatsedel.blogspot.com/

Äsch köpt lasagna brukar funka jättebra!!!