2010-04-17

Besök

Jag har precis haft fint besök här på rummet, hela familjen kom och hälsade på! De lämnade en liten kompis så jag skulle slippa vara ensam...


- Direkt från Victorias iPhone

Location:W Forest Hill Blvd,Wellington,USA

6 kommentarer:

Marianne sa...

Men kära vän, vad har hänt med dig! TUR att de tar hand om dig nu, och nu måste de ta reda på varför det har blivit så här.

Jag håller tummarna för att du ska bli pigg och frisk ordentligt och snabbt!

STORA FRISKKRAMAR TILL DIG!

Sarah sa...

Men vad skådar mitt norra, är det inte Råttis?!
Många kramar från Sverige

aurorabuddha sa...

Lilla gumman! Vad gor du pa sjukhuset?! Jag blir helt forskrackt! Jag skickar lite vibbar at ditt hall, healing vibes. Hoppas du far komma hem snart.

Desiree sa...

Vi tänker på dig Victoria och finns med dig här i cyberspace. Verkar som det går åt rätt håll iallfall. Hoppas du får komma hem snart.

KRaaam.

Svensk chekchouka sa...

Usch vad träligt. hoppas att din nya kompis är bra pâ att krama när det behövs och kan dra nâgra roliga skämt för att lätta upp stämmningen lite.

Kram

Anne sa...

Kära, rara fina Victoria. Vad skrämd jag blev då jag scrollade ner och såg bilderna på dig, läste sen texten och blev orolig. Men vad du får vård och hjälp. Men stackars stackars liten, jag hoppas hoppas att du nu snabbt ska må bra igen. Du skrev värdena blivit bättre efter blodtransfusionerna men hittills inte så bra som de vill se det. Hoppas att det går rätt snabbt nu, åt rätt håll.
Misstänkte du och anade det kunde vara anemi, då ni åkte in till sjukhus? Det låter väldigt skrämmande att utan anledning känna sig dålig, lätt bli orolig och rädd. Hoppas att du inte känt dig så. Lätt att alla blir uppskrämda. Men du låter i dina inlägg som vanliga, pigga, humoristiska Victoria med glimten i ögat. Det bådar och känns gott!!!
Massor med krya på dig kramar!!!