2010-04-29

På sjukhuset igen

De vill ta en massa prover inför operationen imorgon, så det var bara att släppa allt jag hade och åka in. Varför det var så bråttom förtäljer inte historien. Lite irriterande är det allt, jag hade en fika inbokad men nu fick vi skjuta upp dem till måndag istället.I väntrummet.

- Direkt från Victorias iPhone

Location:W Forest Hill Blvd,Wellington,USA

15 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Å lycka till. Trist med fikan men den finns ju kvar. Hoppas det går hyfsat snabbt ändå med proverna så att du får komma hem snart.
KRAM!!

Inger sa...

Tänker på dig inför morgondagen och önskar att det ska gå riktigt bra.
Kram i kubik!

Taina sa...

Du kanske kan klämma in en fika på sjukhuset istället ;) Man vet aldrig, ibland blir man överraskad av vad man kan finna i deras kafeteria eller vad de nu har för typ av inrättning. Lycka till med provtagningarna i alla fall!

Kramar

Desiree sa...

Ja hoppas det går bra. Det är väl lika bra att få det överstökat. Du får ta dig en fika eller något annat som du gillar som kompensation efter istället. Tänker på dig och önskar dig lycka till av hela mitt hjärta.
Kram

Josse sa...

Lycka till i morgon - bra att få det fixat! Kramar från Josse!

S w e F l o sa...

Tänker på dig imorgon!!!

Jag tror det är ganska standard att man ibland får komam in dagen innan eller ett par dagar innan en operation och ta prover. Väldigt irriterande dock!

Marianne sa...

Åh, lilla du! Men det är bråttom så att de kan starta behandlingen så fort som möjligt, så du ska vara glad över att du är där du är och slipper sitta i kö hemma i Sverige! Mycket bättre att det går undan!!!

Lycka till med alla prover i dag och operationen i morgon!

Glöm nu inte att raka dig : )

Stora kramar!!!

Anne sa...

Hoppas att de inte pinade dig alltför mycket, att proverna inte tog alltför ont. Jag antar att du vid det här laget vant dig rätt mycket vid allt stickande i alla fall... Jag noterar också att väntrummet inte har heltäckningsmatta, det var imponerande. Sköt om dig massor och oroa dig inte inför mordagens operation. Många kramar!

mallan sa...

Hoppas du kan ta fikan på måndag istället!

Håller tummarna för att allt går bra imorgon! Tänker på dig!

Kram!

aurorabuddha sa...

Kara nan! Nu ar det mycket. :o/

*Have no doubt*

Desiree sa...

Victoria, något som verkligen är positivt är att du får bästa tänkbara vård och att du slipper vänta på att få just vård. Bättre att det är snabba puckar än långsamt. Hemskt för dem som fått cancerbesked i Sverige och som dessutom sedan får vänta på behandling. You are in the best of hands. Jag håller tummar och tår för dig och säger som i starwars, may the force be with you.
Bamsekram

Annika sa...

Japp, det är snabba ryck här inom vården...och det är BRA!! Gillar det.
Önskar dig supermkt lycka till!!!
Massor, massor med kramar!!!!

Susanne sa...

Lycka till! Tänker på Dig!

Sandra sa...

Hoppas att allt går bra för dig i morgon!

Tänker på dej!

*kram kram*

Malin sa...

Hoppas provtagningen gick snabbt! Du är verkligen på rätt ställe nu så att du får vård snabbt!!
Tänker på dig och lycka till imorgon!!
Kram