2010-05-09

Fy fan vilken natt

Det här har varit min värsta natt, alla kategorier.
Jag lägger igen ögonen halv elva, runt halv tolv somnar jag. Bara det är ett rekord i sig, vanligen somnar jag på två minuter blankt.
Vaknar klockan två - klarvaken fram till halv fyra, då det såklart är för sent att få en sömntablett. Jag får nåt mesigt lugnande istället.
Dessutom kommer de och undrar om jag mår bra, tydligen hade mitt hjärta slagit 30 slag i minuten medan jag sov och det var visst inte bra. Nähä, ursäkta så häftigt då. Slumrar till fem, då det tas blodprov som vanligt. Får skäll för att jag inte mäter kisset ordentligt, det är så superviktigt och hör sen. Mår lite illa, jag är livrädd för att kräkas, hasar iväg till toan en gång i kvarten men inget händer. Gråter en skvätt emellanåt åt hela eländet. Tänker argt att om de skulle mäta all min gråt och all satans mens som jag åstadkommit under natten skulle de nog få de rätta mängderna vätska. Sover inte mer. Trots all dropp är jag torr som Sahara i munnen.

Jag är så rädd att de ska komma och säga att jag inte får komma hem idag förrän jag visat att mina njurar funkar ordentligt och kissar lika mycket som jag får i mig vätska.

Fy fan vad jag är deppig.
Nu ska jag på toa igen och se om jag kan klämma ur mig lite pink så de blir glada nån gång de där kissfachisterna (hur det nu stavas).

Och så ska jag be att få önska en glad Mothers Day åt alla mammor här i USA och i resten av världen också förresten. Må ni få blommor och presenter med glitter och bling så det står härliga till, fast det skulle ni varenda sabla dag. Utan er stannar världen.

Förlåt att jag bara är eländig. Jag kommer tillbaka med det glada sen, bara jag hittar nåt att vara glad för. Just nu är det lite svårt bara. Förlåt. Äsch, nu lipar jag igen.

16 kommentarer:

uffe sa...

Hej på dig hoppas det blir lite bättre om du får komma hem till de dina idag Många kramar från Svärmor&Svärfar

Paula sa...

Kramar!

Sandra sa...

Styrkekramar i mängder till dig!
Kraaaam!

Anonym sa...

Lilla, söta gumman, tycker så synd om dig.
Kramar! /P

josefina sa...

kiss-fascister - det borde man skriva en avhandling om! grrr, jag blir förbannad bara jag tänker på dom! och hallå, kan man rå för hur fort ens hjärta slår när man sover? eller annars? hjärtslags-fascister finns det visst också!

jag håller alla tummar jag har (sist jag räknade var det två) för att du får komma hem idag.

kram, hang in there, bli ARG - ARG är BRA !!! svär och skrik och skriv långa haranger om fascisterna!

kraaaaaam - okej???

Linda sa...

Styrkekramar i massor till dej från mej!

Marianne sa...

Åh, söta, söta! Stora kramar till dig och hoppas nu att du får komma hem i dag och få blommor massor av glitter och blingbling!!!

Be aldrig om förlåtelse för att du är ledsen! Du FÅR vara ledsen! Du FÅR gnälla precis hur mycket du vill och lite till!!!

Stora stora kramar!!!

Inger sa...

Är du ledsen och arg, låt det bara komma ut. Åh vad man önskar att kunna göra något för dig!!!
Hoppas att du får komma hem idag.
Tänker så mycket på dig även om vi inte känner varandra. Har följt din blogg en längre tid, har verkligen gillat ditt sätt att skriva.
Kraft att orka och massor av kramar vill jag skicka till dig.

Kiddan sa...

Victoria, du är för skön mitt i all elände. Det är så sorgligt att vara så sjuk och eländig men du skriver helt fantastiskt! Ska du inte börja skriva en bok om att ha blodcancer. Börja i förr-, förrgår vettja :) Sen kan du skriva om hur det är att vara frisk från eländet och peppa alla andra som sen ligger där och är dåliga. Kram på dej och pepp i massor!

Malin sa...

Hoppas du är hemma hos familjen nu och har det bra och myser med dem! Många kramar till dig!

Annika sa...

Låt du alla tårar komma ut!!
ALLA!!
Du skriver iallafall så at man förstår att du har mkt jävlar anamma just nu!!
Styrka och Kramar!!!

KARLAVAGNEN sa...

Ja men du har ju rätt. Förstår att du är less. Mäta urinen! Varje gång!!! Å så få skäll för att man inte sköter det ordentligt. Excuuuse meee...

Ja total respekt till alla mammor. Alla föräldrar för den delen. Ialla fall de som tar sin roll på störst allvar och lägger ner själ och hjärta på sina barn.

Kram!

Anna, Fair and True sa...

Hoppas det kom lite kiss så du fick komma hem!

SoCal Helene sa...

Du har all rätt att vara hur pissed off som helst!! Hoppas att dagen är lite bättre och att dom låter dig åka hem idag!
Hugs, Helene

Millan sa...

Usch.. skickar en styrkekram! Hoppas du fick komma hem och fira morsdag. Kram

effy sa...

Såklart du får vara nere efter allt som hänt. Hoppas allt blir bättre när du får komma hem. Kram!