2010-05-25

Hej bandana

Nu trillar allt håret. Jag visste ju att det skulle hända, ändå är det jobbigt. Jag har inte sett mig i spegeln sen syster Sarah klippte bort den hemska hoptovade mattan som håret förvandlats till. Vi har beställt fem bandanas som förhoppningsvis kommer på torsdag, och då blir jag så fin, så fin.


- Direkt från Victorias iPhone

Location:882,Wellington,USA

25 kommentarer:

Jenny sa...

Jag förstår verkligen att det känns svårt, men bättre att håret trillar av än hela huvudet :-)! Jag tycker att bandanas låter jättebra, och kom ihåg att alla vi som tycker om dig tycker om dig alldeles oavsett vad du har på huvudet, huvudsaken är att du blir frisk!! Stora stora jättekramar!

Kerstin sa...

Det måste vara tufft att tappa håret. Jag tror du kommer att vara läcker i dina bandanas.
Sen fattas bara lite tatueringar och en Harley. :)
Hoppas att det går bra för dig och att du kommer hem snart igen.
Sköt om dig.

Malin sa...

Jag kan tänka mig att det känns jättejobbigt med håret även om du varit inställd på det!
Många kramar!

Desiree sa...

Du kommer att bli jättefin vännen och det bästa av allt är att komma ihåg att ditt vackra röda hår kommer att komma tillbaka och växa ut. Men du slipper iallfall ha dåliga hårdagar så länge och du slipper köpa dyra schampon och behöver inte föna och fixa och styla. Man får tänka positivt ;-)
Jag hoppas det känns lite bättre med såret och att det läker som det ska.
Stor kram!

mallan sa...

Ja jag kan inte ens föreställa mig hur det känns :( Det kommer tillbaka även om det kanske just nu känns som en klen tröst.

Bra med bandanas så du slipper bordsduken ;)

Stor kram fina du!

KARLAVAGNEN sa...

Fattar verkligen att det är skitsvårt och deppson men det är coolare med bandana än bordsduk!
Här är en som är lite rock n' roll: http://www.fanfire.com/cgi-bin/WebObjects/Store.woa/wa/product?sourceCode=BSPWEB&sku=BSP45967

Styrk och mod! Å en kram!

Marianne sa...

Trösten är att håret lär få bättre kvalitet sedan när det växer ut igen. Så där har du någonting bra att se fram emot. Fast jag förstår mycket väl att det inte är så kul just nu.

Du kan ju leka muslim också : D

SKÖNT att du orkar skriva själv i dag, det betyder att du känner dig lite bättre. DET gör mig glad!

STORA BAMSEKRAMAR!

Saltistjejen sa...

Jag förstår att det känns hemskt. Att det nu även kommer synas UTANPÅ att du har en sjukdom som du behandlas för. Att du inte längre kommer känna igen dig själv när du tittar dig i spegeln.
MEN även om det kanske är en klen trörst, så faller ju håret FÖR att du får en behandling som ska göra dig frisk!
OCH hår växer ut igen!!! :-)
Tänker ändå på dig och dina nära mycket och ofta!
Heja Bandana!!!!
Kraaam!

Josefina sa...

Hoppas att infektionen i såret blivit bättre!! Och håret kommer tillbaka - helt nytt hår! Kraaaaam.

Florida-Sweden sa...

Så skönt att läsa dina rader igen och uppdateringen från din syster!
Att tappa håret är väl inte det roligaste...men för att bli frisk så måste man typ börja om från "scratch"...Nu skall nya blodceller börja frodas och kroppen läkas! You can do this! Jag vet att sista veckan varit hemsk...men nu börjar hejarklacken jubla! You can do it!!!
Tusen kramar
Filippa

KARLAVAGNEN sa...

STYRKA OCH MOD - skulle det ju stått!!!

Sarah sa...

Du är alltid fin, älskade syster!
Vi ses snart igen.

Anonym sa...

Det här klarar du. Du är så stark. De víktigaste är att du blir frisk. Bamse Kram T.E.A.K

Anna, Fair and True sa...

Å jag förstår dig verkligen för jag älskar verkligen mitt hår! Låter knäppt men så är det! :) Men man får intala sig själv att i ett sådant här fall är det ett litet pris att betala!

Anne sa...

Kära, fina Victoria.
Med hår eller ej, du är ju bara bäst ändå! Håret kommer tillbaka, det är bara tillfälligt på vift och du får det tillbaka med storm senare. Menar inte att förminska betydelsen av att tappa håret, förstår det är tufft och att det kanske ger en känsla av mer sjukdom. Men du låter dig inte knäckas, du tar dig igenom allting. Du är en sån kämpe, Victoria. Jag är GLAD att du har styrkan skriva några rader själv, det känns som goda nyheter. Du är inte ensam Victoria, var inte rädd, tappa inte glöden utan kämpa bara så kommer du bli fri från den här sjukdomen. Många många kramar till dig.

Anonym sa...

Som jag såg på facebook "Det vackraste sminket på en Kvinna är dess leende". Visst, hår är fint men är man inte frisk är det inget värt. Hoppas du mår bättre snart!Skånekram från Åsa

Ann Bryant sa...

Hej Victoria,
Visst kanns det sakert jobbigt att tappa haret men det vaxer snart tillbaka. Haller verkligen med Asa som sa att "Det vackraste sminket på en Kvinna är dess leende" och det har du ett vackert. Saknar dig i SWEA South Florida. Kramisar i massor, Ann

Annika sa...

Ja, du kommer att bli snygg i dina bandanas!!
Yes, babe!!!
jag har också hört att hpret får bättre kvalitet då det växer ut igen, och det gör det ju!!
Kramar och STYRKA!!!

Babsan sa...

Jo. Det är nog det tydligaste tecken på vad du just nu går igenom. Men det är ju ett tecken på att kroppen tar till sig behandlingen, så kör du med de tuffaste bandanas du kan hitta.

Hoppas också de får ordning på det där jäkla såret... onödigt att få sånt ont mitt i alltihop.

Styrkekramar i massor... vi är många som tänker på dig.

Anette sa...

Styrkekramar från Maryland!!!

annieverse sa...

Allting klär en skönhet, vet du ;-)

Kram!

Lotta K sa...

When the going gets tough, the tough get going, eller hur? Försök göra saker du gillar... köp en ipad och titta på netflix i sängen, eller lyssna på böcker. Eller prata på skype. Du klarar detta... Jätteskönt att höra att du svarar på behandlingen!

Ingrid sa...

Din stackare! Så hemskt att tappa ditt vackra hår, mitt tunna ljusa hår är inte hälften så fint. Kortsiktigt är det skit, men långsiktigt blir det bra Victoria, och det är det som räknas!!
Gör vad som krävs och försök uthärda. Du verkar superstark och det hjälper i tillfrisknandet! Kram.

Dosiss sa...

Egentligen borde du beställa nâgra häftiga peruker oxâ, typ som Lady Gaga. Din styrka sitter inte i hâret, glöm inte det.

Svensk chekchouka sa...

lilla vännen, det är säkert traumatiskt att se sig själv utan hâr, men du, vännen, det växer ut igen! Du gâr igenom en period som snart är över. önskar att jag kunde komma med nâgot fyndigare än sâ för att stötta ;)
Kram